10. 10. 2019 - 16:02
NOVI SKANDAL Perez i Zidane se skoro potukli, gazda Reala...
907
Shares
NOVI SKANDAL Perez i Zidane se skoro potukli, gazda Reala kupuje igrača kojeg trener nipošto neće!

MARCA

NOVI SKANDAL Perez i Zidane se skoro potukli, gazda Reala kupuje igrača kojeg trener nipošto neće!

Sport.ba
10. 10. 2019 - 16:02
0
Shares

Real Madrid lider je španske lige nakon osam kola, na iznenađenje mnogih s obzirom ne blistaju ove sezone.

Međutim, u sličnoj situaciji su i Barcelona te Atletico, koji su prosipali bodove na startu.

No, Florentino Perez nezadovoljan je učinkom u Ligi prvaka, gdje "kraljevi" imaju jedan bod iz dva meča.

Gazda Reala je svjestan da mu ekipa igra jako loše i odlučio je poduzeti neke korake mimo znanja i odobrenja Zinedinea Zidanea. Gazda Reala započeo je pregovore s Tottenhamom o dovođenju danskog veznjaka Christiana Eriksena.

Sjajni Danac je odavno meta Reala, no prvi čovjek Spursa Daniel Levy tražio je astronomsku odštetu i Perez je odustao. No kako Eriksenu ubrzo ističe ugovor, a jasno je dao do znanja ovo ljeto da želi u Real, januarski prijelazni rok bit će zadnja šansa da Tottenham na njemu zaradi. Takvu priliku Real čeka.

Kako prenosi Marca, Levy je naredio svojim ljudima da potraže adekvatnu ponudu za prodaju danskog veznjaka, a Real se odmah angažirao. Problem je Zinedine Zidane. Francuz inzistira na Pogbi, ljetos je odbio mogućnost bilo kakve rasprave o dolasku Eriksena i dao je do znanja da mu se Danac ne uklapa u planove.

Ipak, zadnja je Perezova, unatoč tome što Zidane misli drugačije. Na pomolu je novi sukob na relaciji Zidane - Perez, nešto što smo puno puta viđali u posljednje vrijeme.

Učitaj još novosti