06. 10. 2019 - 14:55
ZIDANE SE RJEŠAVA DVOJICE VELIKIH TALENATA KAKO BI DOVEO...
907
Shares
ZIDANE SE RJEŠAVA DVOJICE VELIKIH TALENATA KAKO BI DOVEO JEDNOG VRHUNSKOG IGRAČINU: U januaru stiže u Madrid, on može PREOKRENUTI SEZONU

ERIKSEN NADOMAK BERNABEUA?!

ZIDANE SE RJEŠAVA DVOJICE VELIKIH TALENATA KAKO BI DOVEO JEDNOG VRHUNSKOG IGRAČINU: U januaru stiže u Madrid, on može PREOKRENUTI SEZONU

Sport.ba
06. 10. 2019 - 14:55
0
Shares

Real Madrid bi mogao pokušati da se riješi Mariana i Brahim Diaza u januaru kako bi doveli Christian Eriksena iz Tottenhama.

Eriksenova budućnost je bila glavna tema na ljetnom prijelaznom roku s obzirom da je trenutni ugovor 27-godišnjaka sa Spursima istječe na kraju sezone.

Ovo znači da bi Eriksen mogao otići besplatno na kraju sezone iz Tottenhama, ali vjerovatno će gledati da ga prodaju u januaru kako bi zaradili barem nešto novca od njegove prodaje.

Čini se da bi mogli imati zainteresiranu ekipu koja priprema ponudu, jer Goal izvještava da Real Madrid cilja na njega u Novoj godini, jer vjeruju da neće biti moguće potpisati Paul Pogbu iz Manchester Uniteda.

Sada se dodaje da bi Mariano i Brahim Diaz mogli biti žrtvovani kako bi se doveo Eriksen, kako zbog finansijskih sredstava, tako i da se stvori mjesto u ekipi. Vrijeme će pokazati hoće li Eriksen doći u Real Madrid, međutim, svi u Realu se nadaju da će se to već dogoditi.

Eriksen je bio klasa za Spurse i njegov gubitak će biti veliki udarac za velikane iz Premier lige, pogotovo ako se uzme u obzir da je za klub postigao 67 golova i 87 asistencija u 287 nastupa od njegovog dolaska iz Ajaxa u 2013. godini. A silno ga želi i Man United...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti