03. 10. 2019 - 12:56
POTRESNA PRIČA JEDNOG OD KLJUČNIH IGRAČA BAYERNA: "Ne znam da...
907
Shares
POTRESNA PRIČA JEDNOG OD KLJUČNIH IGRAČA BAYERNA:

POTRESNA PRIČA JEDNOG OD KLJUČNIH IGRAČA BAYERNA: "Ne znam da li je živ i gdje je..."

03. 10. 2019 - 12:56
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Branič njemačkog giganta Bayerna, Francuz Lucas Hernandez otkrio je priču vezanu uz svog oca Jeana Francoisa, zvijezda bavarskog velikana ne zna je li on živ ili ne. I sam otac bio je svojevremeno nogometaš koji je igrao za Rayo Vallecano i Atletico, a svoju je obitelj napustio prije više od gotovo dvadeset godina.

Niko iz porodice nije sa spomenutim u kontaktu, a Lucasova majka tako se morala samostalno brinuti za dvojicu sinova. Naime, Lucas ima brata Theo Hernándeza koji trenutačno brani boje Milana. Bivši branič Atletico Madrida u jednom je razgovoru otkrio kako je njegov otac 'nije opravdao ulogu oca'.

 - Jednoga nas je dana napustio i više ga nikada nismo vidjeli niti čuli. Moj brat i ja smo imali, teško, ali sretno djetinjstvo. Nikada ga nisam niti pokušavao pronaći. Kada sam bio manji razmišljao sam o tome kako bih želio znati gdje je i nešto više o njemu, ali znam da nas je napustio jer nas nije volio. A ako nas nije volio i bolje da je otišao - rekao je Lucas, pa nastavio:

- Ne znam gdje mi je otac, što radi niti je li živ.

Bayernov branič i sam je otac i, kako kaže, zna što to znači.

- Sada kada sam postao otac postao sam svjestan onoga što nam je napravio. Ako ga jednoga dana i nađem razgovarat ćemo. Jedno je sigurno, ovakvu stvar svom djetetu nikada ne bih napravio.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti