03. 10. 2019 - 08:27
"MUNDO" O MESSIJU: Poručio je svijetu da je opet najbolji
907
Shares

"MUNDO" O MESSIJU: Poručio je svijetu da je opet najbolji

03. 10. 2019 - 08:27
0
Shares

Barcelona je sinoć s dva gola Luisa Suareza okrenula protiv Intera i pobijedila 2:1 u 2. kolu Lige prvaka.

Barca većim dijelom utakmice nije izgledala dobro. Inter je poveo u 2. minuti i rutinski držao prednost koju je mogao povećati sredinom prvog poluvremena, ali je Ter Stegen fantastično obranio udarac Lautara Martineza.

Ulaskom Artura Vidala u 52. minuti Barcelona se probudila i onda izjednačila golom Luisa Suareza u 58. minuti, da bi do preokreta došla šest minuta prije kraja kad je Urugvajac zabio drugi gol. No njega ne bi bilo da nije bilo nevjerojatnog Messija kojemu je ovo bila tek druga utakmica u sezoni koju je započeo od prve minute.

Messi je primio loptu s desne strane i onda u svojem stilu prošao Asamoaha i savršeno proigrao Suareza koji je ušao u šesnaesterac i bez previše problem zabio za konačnih 2:1. Messi je sinoć ponovno pokazao koliko je bitan za Barcelonu i da kad ne igra on, ne igra ni Barca.

leomessi

Argentinac je odigrao praktički savršenu utakmicu. Imao je 85 posto tačnih dodavanja od čega šest ključnih. Dobio je 13 od 17 duela, a uspješno je završio čak 10 od 11 driblinga te ga je SofaScore ocijenio s vrlo visokih 9,1. Njegovom igrom oduševljeni su i španjolski mediji, osobito Mundo Deportivo.

"Kad su saznali da je Messi u početnoj postavi, Barcini navijači bili su oduševljeni. Iako je momčad opet primila rani gol, navijači nisu odustajali i bodrili su momčad čekajući da se Messi ukaže. On je to opet napravio kad je bilo najvažnije. Prepoznatljivim driblingom riješio se čuvara i onda našao Suareza. Messi je sinoć opet bio Messi, najbolji na svijetu. Barcelona je djelovala izgubljeno, ali se na kraju izvukla, a više od pobjede, njezine navijače veselit će činjenica da se Messi vratio", piše Mundo.

Učitaj još novosti