30. 09. 2019 - 13:46
KOVAČ LEGENDU PRESELIO NA KLUBU: Oglasio se i Salihamidžić
907
Shares
KOVAČ LEGENDU PRESELIO NA KLUBU: Oglasio se i Salihamidžić

KOVAČ LEGENDU PRESELIO NA KLUBU: Oglasio se i Salihamidžić

30. 09. 2019 - 13:46
0
Shares

Već treći utakmicu zaredom Thomas Muller ostao je na klupi Bayerna, a slavnom ofenzivcu isto bi se moglo dogoditi i u sljedećoj utakmici kada njemački prvak gostuje u Londonu kod Tottenhama.

Mnogi su zabrinuti statusom legende Bayerna i njemačke reprezentacije kod Nike Kovača, a javnost je nakon posljednje utakmice protiv Paderborna pokušao umiriti sportski direktor Hasan Salihamidžić.

"U sezoni imamo više od 50 utakmica, Thomas dobro podnosi sve ovo i sigurno će dobiti priliku. Riječ je o velikom profesionalcu."

Oko odluke Nike Kovača da prednost ispred Mullera da Coutinhu, oglasio se i legendarni bivši igrač Bayerna, Giovanni Elber. Elber smatra da je reakcija Mullera koji nije želio dodatno podizati tenzije zbog nezadovoljstva, odlika pravog profesionalca.

''Sjajna stvar za Bayern je što je Thomas miran, opušten i vidim da i dalje ima odličan smisao za humor. U sebi je vjerojatno ljut, ali ne dopušta da to pokaže. Zabavlja se, pozitivan je i oduševio me zbog toga. Nedavno je šaljivac Thoma zabio Zvezdi gol u Ligi prvaka. To je ono što treba pokazati treneru, dokazati mu da je i dalje živ, da je tu'', kaže Elber koji je uvjeren da je konkurencija u momčadi vrhunska stvar za Bayern.

Elber smatra da je prava konkurencija dobitna stvar za Bayern

''Najvažnije je da su obojica željni igre. Thomas je jako dugo u Bayernu, ali ne može reći: 'U klubu sam već 15 godina, neka mladi igrač igra, ja ću dobiti priliku.' Ne, Thomas želi pokazati da je tu. Bayern u takvom odnosu snaga može biti samo pobjednik.''

Elbera je Coutinho oduševio.

''Upoznao sam ga, odličan je dečko. Još mu malo treba da dođe u punu formu, ali jako je blizu. Skroman je i s obje noge čvrsto na zemlji. Na taj način pokazao je suigračima da želi biti jedan od njih. Nije došao u Bayern kako bi uzeo novac i kako bi se što prije vratio u Barcelonu. Želi nešto ostaviti u Munchenu'', kaže Elber.

Elber je također dodao da Coutinhu još uvijek treba vremena za igranje kako bi bio na vrhunskoj razini, ali on tamo stiže. "Nauči ga tek kada igra nakon svega", zaključio je Elber. Također je napomenuo koliko je zadovoljan Coutinhovim utemeljenim stavom.

Učitaj još novosti