30. 09. 2019 - 09:47
Mandžukića očajnički želi United, evo koliko nude
907
Shares
Mandžukića očajnički želi United, evo koliko nude

Mandžukića očajnički želi United, evo koliko nude

30. 09. 2019 - 09:47
0
Shares

Mario Mandžukić ovog ljeta je ispao iz svih planova Maurizija Sarrija.

Novi Juventusov trener je hrvatskog napadača instalirao na klupu, nije ga prijavio ni za Ligu prvaka i dao mu jasnu poruku da na njega više ne računa. Mandžukić je pokušavao dogovoriti transfer na Bliski istok, ali je i to propalo pa će novi klub potražiti na zimu.

Kako piše Daily Mail, karijeru bi mogao nastaviti u Manchester Unitedu koji je odradio očajan ljetni prijelazni rok i kronično mu nedostaje napadač. Ole Gunnar Solskjaer nije dobio zamjene za Alexisa Sancheza Romelua Lukakua, koji su otišli u Inter, pa je United ostao samo s Marcusom Rashfordom, Anthonyjem Martialom i Masonom Greenwoodom kao jedinim napadačkim opcijama. Prva dvojica su stalno ozlijeđeni, a 17-godišnjem Greenwoodu je ovo prva seniorska sezona.

U kakvim je United problemima s napadačima dovoljno govore brojke. Solskjaerova momčad je u prvih šest kola zabila samo osam golova od čega polovicu u prvom kolu u pobjedi protiv Chelseaja 4:0. U zadnje tri utakmice su jedva pobijedili Astanu 1:0 u Europa ligi, onda izgubili 2:0 u Londonu od West Hama i tek nakon penala (1:1, 5:3) izbacili slabašni Rochdale u Liga kupu.

Englezi tvrde da će United u zimskom prijelaznom roku očajnički tražiti dobrog napadača kojemu toliko ne smeta što momčad ne igra Ligu prvaka već Europa ligu, a našli su ga upravo u liku Marija Mandžukića. Portal Goal.com tvrdi da Juventus za njega neće tražiti više od deset miliona eura, ali i da Mandžukić ne očekuje plaću manju od pet miliona eura po sezoni koliko trenutačno zarađuje u Torinu.

Daily Mail tvrdi da Mandžukić ne bi bio prvi napadač, već zamjena Rashfordu, ali da bi u svlačionicu donio jako puno iskustva.

Učitaj još novosti