27. 09. 2019 - 17:47
Perez pronašao idealnog partnera Hazardu, trenutno ponajveća...
907
Shares
Perez pronašao idealnog partnera Hazardu, trenutno ponajveća evropska zvijezda: Želim igrati u Realu!

STERLING BI MOGAO STIĆI NA BERNABEU

Perez pronašao idealnog partnera Hazardu, trenutno ponajveća evropska zvijezda: Želim igrati u Realu!

Sport.ba
27. 09. 2019 - 17:47
0
Shares

Nogometaši Real Madrida, iako trenutno drže vodeće mjesto u Primeri, nisu oduševili igrama na startu aktualne sezone. Pod trenerskom palicom Zinedinea Zidane ne izgledaju uvjerljivo, ali dok se nižu pobjede, Francuz ima povjerenje uprave.

real-benzema

Međutim, svjesni su u klubu da igra nije na zadovoljavajućoj razini te iz tog razloga planiraju dovesti igrača koji će odmah biti prevaga na terenu. Iako u svojim redovima imaju fantastične potencijale u liku i djelu Viniciusa i Rodryga, predsjednik Florentino Perez želi 'instant kvalitetu'.

Odnosno one koji bi novoj zvijezdi Edenu Hazardu mogle odmah pomoći kako bi Kraljevski klub ponovno stigao do naslova prvaka Španije, kao i Evrope.

hazard

Iz tog razloga, bacili su oko na zvijezdu Manchester Citya, Raheema Sterlinga, koji bi djelovao na suprotnom krilu, a zajedno bi čini ubitačan tandem. Kako je ranije ove sedmice pisao The Athletic, uprava Los Blancosa sastala se s Englezom ovog ljeta, a on im, je dao prilično zanimljiv odgovor.

Naime, krilni napadač Građana rekao je da je sretan na Etihadu, ali da bi sigurno želio igrati u Realu jednog dana. Iz tog razloga, klub sa Santiago Bernabeua planira krenuti u pravu ofenzivu narednog ljeta, kako bi stvorio silovit duo na krilima.

sterling

Ipak, piše isti izvor, City će 24-godišnjem Sterlingu uskoro ponuditi novi, poboljšaniji ugovor te su u redovima prvaka Engleske uvjereni da će ostati. Mi baš nismo sigurni u ovaj rasplet, a vi?!

Učitaj još novosti