20. 09. 2019 - 18:35
ŠPANCI OTKRILI Luka Modrić iznenađujuće na gala večeri od Fife...
907
Shares
ŠPANCI OTKRILI Luka Modrić iznenađujuće na gala večeri od Fife ponovo dobiva veliko priznanje

U IDEALNOJ MOMČADI

ŠPANCI OTKRILI Luka Modrić iznenađujuće na gala večeri od Fife ponovo dobiva veliko priznanje

Sport.ba
20. 09. 2019 - 18:35
0
Shares

U ponedjeljak u Milanu na Fifinoj gala večeri povodom izbora 'The Best' Luka Modrić možda neće odbraniti titulu najboljeg nogometaša svijeta, no unatoč skromnoj sezoni svejedno će biti uvršten u idealnu momčad svijeta...

34-godišnji kapiten Hrvatske proživio je prošlu godinu iz snova, u kojoj je od Fife, Uefe i France Footballa proglašen najboljim nogometašem svijeta, a također i najboljim igračem SP-a u Rusiji, na kojem je s Hrvatskom uzeo srebro, samo mjesec i pol nakon što je s Realom osvojio treću Ligu prvaka u nizu.

modric-ballon

Uslijedila je znatno skromnija sezona u kojoj niti on niti Real nisu bili na visini zadatka i ostao je bez velikih trofeja tijekom proljeća pa očekivano nije bio jedan od kandidata za Fifinu nagradu za nogometaša godine, nazvanu 'The Best', koja će biti dodijeljena u ponedjeljak u Milanu.

Modrićev nasljednik na nogometnom tronu bit će Virgil Van Dijk, Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi, no Luka ipak neće ostati bez nagrade.

messi-ronaldo-van-dijk

Naime, španski dnevnik Marca unaprijed je saznao kako su Luka Modrić i Sergio Ramos uvršteni u idealnih 11, u Fifinom izboru u režiji kolega nogometaša okupljenih oko organizacije FIFPro.

Luki će to biti peto uvrštenje u najbolju momčad godine, a Ramosu deseto.

modric-i-ramos

S obzirom da niti jedan niti drugi nisu imali kalendarsku godinu za pamćenje, radi se o malom iznenađenju, ali kolege nogometaši na temelju starih zasluga gurnuli su ih među elitu pa se tako nastavlja kontinuitet primanja nagrada za Modrića koji ih je dobio već pregršt individualnih u karijeri, kako u Hrvatskoj, tako i u Španiji te na evropskoj i svjetskoj sceni...

Učitaj još novosti