17. 09. 2019 - 21:30
HRVATSKI MENADŽER EKSKLUZIVNO OTKRIO Nema žurbe, Ivan Rakitić...
907
Shares
HRVATSKI MENADŽER EKSKLUZIVNO OTKRIO Nema žurbe, Ivan Rakitić će u januaru pojačati OVOG VELIKANA

NALETILIĆ VRLO OTVORENO

HRVATSKI MENADŽER EKSKLUZIVNO OTKRIO Nema žurbe, Ivan Rakitić će u januaru pojačati OVOG VELIKANA

Sport.ba
17. 09. 2019 - 21:30
0
Shares

Hoće li Mario Mandžukić završiti u nekom od katarskih klubova? Ili kakva je budućnost Ivana Rakitića u Barceloni? Te odgovore znaju vjerovatno samo zainteresirane strane, ali prilično zanimljimv mogući rasplet tih priča dao je poznati hrvatski nogometni menadžer Marko Naletilić.

mandzukic-660x441

Ovog ponedjeljka aktualiziran je rastanak Marija Mandžukića i Torina?

'Do toga je trebalo doći prije ili kasnije. I ja čitam da je u Kataru. Neka. Ispostavilo se da svježi šef Juventusove svlačionice Maurizio Sarri na momčad gleda drukčije od prethodnika Massimiliana Allegrija, što ne znači da Marija ne cijeni. Nije tajna da je Sarriju odavno veliki ljubimac Gonzalo Higuain, simpatija još iz zajedničkih dana u Napoliju, u kadru je i Douglas Costa, da se ne spominje Cristiano Ronaldo s kojim je Mandžukić sačinjavao sjajan tandem, čudi da se to brzo zaboravilo. Činjenica je da Mandžukića u Torinu naglašeno cijene i vole, navijači su ga obožavali i da se njih pita ne bi završilo ovako. Inače, problem je što Juve ljetos nije realizirao tzv. izlazne transfere pa se štošta financijski zakompliciralo, naprimjer morao je prodati (Manchester Cityju) onoga kojega nije namjeravao, Joaoa Cancela… Mandžo je dokazana klasa i profesionalac za primjer da ne bi bio tražen na raznim stranama svijeta', bio je prvi odogovor Marka Naletilića za portal Prvahnl.hr.

rakitic

Nešto o 'slučaju Rakitić'?

Klupskom ili reprezentativnom?

Oba.

'Pod br. 1: Ivan Rakitić je veliki igrač. Važan svakoj momčadi, svakom treneru, svakoj koncepciji – zar ga praktički na koljenima nije molio prebogati PSG! Puno je dao za Hrvatsku, najviše kad je bilo najpotrebnije – sjetimo se Rusije 2018. Normalno da je gigant poput Barcelone prepun zvijezda, da intrigiraju mladi probrani na ekskluzivnim adresama. Poslodavci razmišljaju o dugoj budućnosti, tko zna kakve naputke dobivaju bossovi struke. Zna se da je Ivan želio u Juventus. To nije realizirano. Nema panike, nema nervoze, nema žurbe, nema čak ni nezadovoljstva. Jesen će proletjeti, a zimski prijelazni rok je odmah poslije Nove godine, tko kaže da Rakitić tada neće potpisati za Juventus kome bi tako stožerna poluga bila dragocjena! Što se tiče Vatrenih, neki su poslije Slovačke zaključili da ide i bez Ivana. Zatim smo u Azerbajdžanu uočili poteškoće kojih s njim najvjerojatnije ne bi bilo. Izvrsne su bile reakcije Davora Šukera i Zlatka Dalića. Mi stvarno nemamo mnogo takvih nogometaša, bez obzira na to što mislili. Uz Luku Modrića najbolji Hrvat u kopačkama je Ivan Rakitić', rekao je Naletilić.

Učitaj još novosti