16. 09. 2019 - 08:39
ODLUČAN DA NAPRAVI VELIKI TRANSFER Zvijezda iz Premier lige...
907
Shares
ODLUČAN DA NAPRAVI VELIKI TRANSFER Zvijezda iz Premier lige angažovao “super agenta”

ZAHA ŽELI NAPUSTITI PALACE

ODLUČAN DA NAPRAVI VELIKI TRANSFER Zvijezda iz Premier lige angažovao “super agenta”

Sport.ba
16. 09. 2019 - 08:39
0
Shares

Nije prvi put da se neki od izuzetno traženih nogometaša na tržištu obratio ozloglašenom agentu Minu Raioli za pomoć zbog razočaranja u transfer roku. Posljednja zvijezda koja je to učinila dolazi nam iz Premier lige.

Zvijezda Crystal Palacea Wilfried Zaha godinama flertuje s prelaskom u jači klub, ali njegova želja ostaje bez odgovora. Prošle je godine pao transfer u vodu u njemački Dortmund, a ove godine također propao transfer, prvo u Arsenal, a potom i Everton.

zaha

Britanski mediji izvijestili su da je reprezentativac Obale Slonovače koji je inače rođen i odrastao u Engleskoj, bio vrlo razočaran neuspjelim pokušajima transfera, ali čini se da je problem sa svoje strane riješio. On je donio odluku da prekine svoju suradnju s USM agencijom, te uskoči u zagrljaj stručnjaka za komplikovane transfere Minu Raioli.

raiola

Raiola ima dugu listu transfera vrhunske klase, posebno se ističu transferi Zlatana Ibrahimovića (kroz njegovu čitavu karijeru), transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United i na kraju transfer Matthijs de Ligta iz Ajaxa u Juventus ovog ljeta.

Učitaj još novosti