16. 09. 2019 - 08:25
MBAPPE U DRUŠTVU SAFETA SUŠIĆA: Dvije najveće zvijezde PSG-a u...
907
Shares
MBAPPE U DRUŠTVU SAFETA SUŠIĆA: Dvije najveće zvijezde PSG-a u istom dresu

BLEACHER REPORT

MBAPPE U DRUŠTVU SAFETA SUŠIĆA: Dvije najveće zvijezde PSG-a u istom dresu

Sport.ba
16. 09. 2019 - 08:25
0
Shares

Najznačajniji svjetski web portal za sport Bleacher Report objavio je foto manipulaciju za nekoliko evropskih klubova koji su za ovu sezonu izradili garniture dresova po uzoru na neke od najljepših dizajnova iz prošlosti. Na fotografijama su prestavljene sadašnje klupske zvijezde pored igrača koji su nekada sa puno uspjeha nosili isti dres.

Na fotografijama se tako našao Paul Pogba, igrač Manchester Uniteda, u društvu s nekadašnjom velikom zvijezdom svjetskog fubala i Manchester Uniteda, David Beckam. Barcelonu na ovoj fotografiji predstavljaju Gerard Pique i legendarni brazilski napadač Ronaldo, a Arsenala Alexander Lacazzette i Ian Wright.

eeg80pewsaekzzz

eeg80o-wkaalzfl

Dizajn dresa Paris Saint Germaina iz sezone 1982/1983 Parižani su odlučili ponovo vratiti u upotrebu uz male modifikacije. Bleacher Report je stoga uradio komparaciju starog i novog dresa pa su na slici predstavili dvije najveće zvijezde PSG-a koje su nosile ovaj dizajn dresa, legendarnog bosanskohercegovačkog fudbalera Safeta Sušića i najveću mladu zvijezdu u svijetu fudbala Kylana Mbappea.

eeg80o8wwac81tp

Učitaj još novosti