15. 09. 2019 - 22:43
MILAN SE PROVUKAO U VERONI Sa igračem više jedva do tri boda,...
907
Shares
MILAN SE PROVUKAO U VERONI Sa igračem više jedva do tri boda, Piatek presudio

SERIE A

MILAN SE PROVUKAO U VERONI Sa igračem više jedva do tri boda, Piatek presudio

Sport.ba
15. 09. 2019 - 22:43
0
Shares


U posljednjoj večerašnjoj utakmici trećeg kola italijanske Serije A, Milan je kao gost savladao Veronu sa 1:0.

Veliki problem za domaći tim dogodio se već u 12. minuti, kada je Stepinski zaradio direktan crveni karton, pa su "rossoneri" najveći dio ove utakmice odigrali sa igračem više na terenu.

Međutim, dugo im je trebalo da to i iskoriste, sve do 68. minute, kada je Gunter igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a precizan sa bijele tačke bio je Piatek - 0:1.

Isti igrač je i u 83. minuti zatresao mrežu, ali je poslije konsultacije sa VAR sobom sudija odlučio da ne prizna ovaj pogodak, jer je golman domaćih Silvestri prvi došao do lopte koju mu je Piatek izbio iz ruku.

Prava drama uslijedila je u posljednjem trenutku sudijske nadoknade. 

Verona je iznudila slobodan udarac na ivici kaznenog prostora, Calabria je zbog toga i isključen, a domaći su uz to tražili i jedanaesterac.

Ipak, sudija nije promijenio svoju odluku, pa je taj dosuđeni slobodan udarac bio posljednja nada domaćima da mogu da izvuku bod. Veloso je pogodio živi zid, lopta se odbila do srpskog reprezentativca Darka Lazovića, koji je mnogo bolje šutirao, ali je lopta prohujala pored desne stative Donnarumminog gola.

Ostalo je 1:0 za Milan, druga pobjeda u prva tri kola, a Verona je pretrpila prvi poraz.

Učitaj još novosti