14. 09. 2019 - 14:37
NA DJELU GLEDAJTE VRHUNSKA RUKOMETNA IMENA Zagreb otvara LP...
907
Shares
NA DJELU GLEDAJTE VRHUNSKA RUKOMETNA IMENA Zagreb otvara LP protiv najskupljeg tima svijeta, ulaznice vrlo povoljne

SPEKTAKL U NAJAVI

NA DJELU GLEDAJTE VRHUNSKA RUKOMETNA IMENA Zagreb otvara LP protiv najskupljeg tima svijeta, ulaznice vrlo povoljne

Sport.ba
14. 09. 2019 - 14:37
0
Shares

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb večeras će otvoriti novu sezonu Lige prvaka domaćim susretom protiv jedne od trenutno najboljih evropskih rukometnih momčadi - Paris Saint-Germaina. Utakmica je na rasporedu s početkom u 20 sati, a direktan prijenos iz Arene Zagreb bit će dostupan na HRT 2.

Dvoboj je najavio slovenski trener na klupi 'plinara' - Branko Tamše:

"Počinje nova sezona Lige prvaka. Znamo s kim, kako i zašto, imamo svoje ciljeve i želje. U sklopu prvoga kola u Zagreb nam stiže Paris Saint-Germain za što mislim da je bespotrebno gubiti vrijeme nabrajajući sve njihove kvalitete. Zaželio bih što puniju, odnosno puno Arenu, mislim da dečki to zaslužuju. Čeka nas jako teška utakmica i vrhunski protivnik koji se ponovno želi domoći vrha Europe. Toga smo svjesni, ali isto tako želimo i odigrati jednu utakmicu koja priliči nama i našim kvalitetama."

Ulaznice su dostupne po cijenama od 10, 20 i 30 kuna putem sustava ulaznice.hr te na blagajni Arene Zagreb, koja će danas raditi od 14 do 20. Složit ćete se, doista je ovo povoljna cijena za svačiji džep, za koju možete uživo gledati poteze najvećih zvijezdi svjetskog rukometa poput Mikkela Hansena, Nikole Karabatića, Sandera Sagosena ili Zagrebovih Davida Mandića, Marina Šipića, Zlaje Horvata i drugih. 

Navijače je pozvao i legendarni Zlatko Horvat, koji će i ovu sezonu provesti u matičnom klubu i biti jedna od najjačih karika.

"Svi jedva čekamo da krene Liga prvaka i veselimo se utakmicama u Areni Zagreb. Radujemo se i gostovanjima, no prvenstveno nas raduju dvoboji pred domaćom publikom i pred našim navijačima koje ovim putem pozivam da nas u subotu dođu podržati. Trebat će nam jer u Zagreb stiže jako velika momčad."

Učitaj još novosti