14. 09. 2019 - 15:19
VALVERDE ODREDIO SASTAV ZA VALENCIJU: Evo s kakvim timom će...
907
Shares
VALVERDE ODREDIO SASTAV ZA VALENCIJU: Evo s kakvim timom će Barcelona igrati večeras!

PRIMERA

VALVERDE ODREDIO SASTAV ZA VALENCIJU: Evo s kakvim timom će Barcelona igrati večeras!

Sport.ba
14. 09. 2019 - 15:19
0
Shares

Barcelona ovog vikenda igra protiv Valencije u La Ligi i žele se vratiti na pobjedničke puteve nakon međunarodne pauze.

Španski prvak je remizirao u posljednjoj utakmici protiv Osasune u ligi, dok je Valverdeova momčad podlegla rezultat od 2-2 s novo promoviranom ekipim na stadionu El Sadar.

pique-fati-alba

Loši rezultati na početku sezone znače da je Barcelona sada pet bodova iza vodećeg Atletico Madrida u utrci za naslov prvaka.

I sada, Barcelona ima težak test protiv Valencije koji mora prevladati ovog vikenda, jer nastavljaju život bez superzvijezde Lionel Messija.

Klupski talisman je potvrdio da neće igrati u ovoj utakmici, jer se nije uspio na vrijeme oporaviti od ozljede.

No, čini se kako će Luis Suarez biti na raspolaganju u ovom meču, budući da se Urugvajac, za razliku od Messija, oporavio na vrijeme.

messi

S obzirom na to da se tek vratio sa ozljede, iznenadili bismo se kad bi ga vidjeli u prvoj postavi protiv Valencije, koja se nedavno riješila menadžera Marcelina, unatoč tome što je prošle sezone uspio da završi u top četiri.

Suarezov kasni oporavak znači da bismo trebali vidjeti Griezmanna i Carlesa Pereza u prvoj postavi. Međutim, s Rafinhom koji je sada u Celti Vigo, klub će morati naći drugog igrača da igra sa lijeve strane napada.

Valverde ne bi trebao tražiti dalje od 16-godišnjeg čuda od djeteta Ansu Fatija, koji je iznenadio s dobrim početkom u prvom timu.

Fati je izgledao impresivno protiv Real Betisa i Osasune, dok je krilni igrač čak postigao gol protiv ekipe Jagoba Arrastea tijekom posljednje utakmice za Barcu.

S obzirom na učinak Nelsona Semeda protiv Osasune, ne bismo trebali biti šokirani kada bi Roberto startao na desnoj strani, što bi trebalo gurnuti Arthur Mela u početnih 11 u subotu.

Brazilac je izgledao sjajno kada je igrao protiv Osasune, postigavši drugi gol za klub.

S obzirom na sve to, na ovaj način očekujemo da će Barcelona izvesti svoj sastav protiv Valencije.

7

Učitaj još novosti