10. 09. 2019 - 14:17
BIĆE NAJVEĆA PRIJETNJA SRBIJI Rođen sam u Beogradu, s...
907
Shares
BIĆE NAJVEĆA PRIJETNJA SRBIJI Rođen sam u Beogradu, s Albanijom nemam ništa!

DANIEL SINANI, REPREZENTATIVAC LUKSEMBURGA

BIĆE NAJVEĆA PRIJETNJA SRBIJI Rođen sam u Beogradu, s Albanijom nemam ništa!

Sport.ba
10. 09. 2019 - 14:17
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jedan od igrača Luksemburga koji će istrčati na teren protiv Srbije od 20.45 sati u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine je napadač Daniel Sinani.

Portal "sportekspres.com", donosi priču o mladom fudbaleru koji je nastupao za FK Luksemburg, da bi kasnije prešao u Dudelanž i ove sezone obezbijedio učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, a zanimljivo njegov tim slavio je upravo protiv Drite, šampiona Kosova.

Zanimljivo, upravo je na ovim mečevima, kao i protiv Kluža kojem je dao 3 gola, skrenuo pažnju na sebe na Kosovu i u Albaniji, što je fudbaler objasnio u intervjuu "Telesportu".

"Moji roditelji su rođeni i odrasli u kosovskom Dragašu, ali ja sam rođen u Beogradu, kao i moj brat David. Normalno je da me u Albaniji niko ne poznaje, jer nisam Albanac. Znam da misle da jesam, ali ja s Albanijom nemam ništa. Odrastao sam u Srbiji i Luksemburgu i ne znam albanski. Imao sam 5 godina kada smo se preselili u Luksemburg sa porodicom, tako da sam 16 godina ovde i naravno da sam usko povezan sa ovom državom. Zato i igram za Luksemburg", objasnio je napadač.

Da podsjetimo, Srbija je trenutno 4. na tabeli, iza Luksemburga sa samo 4 osvojena boda iz 4 meča, dok je večerašnji protivnik na 3. mjestu sa 4 osvojena boda, ali ima bolju gol razliku.

Meč počinje od 20.45.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti