07. 09. 2019 - 12:15
KHABIB UZBUĐEN PRED BORBU "Smijem jesti, smijem piti, a...
907
Shares
KHABIB UZBUĐEN PRED BORBU

UFC 242

KHABIB UZBUĐEN PRED BORBU "Smijem jesti, smijem piti, a navečer smijem nekoga i razbiti"

07. 09. 2019 - 12:15
0
Shares

U petoj epizodi UFC 242 Embeddeda pratimo borce kroz Media Day održan u četvrtak. 

Khabib Nurmagomedov u 'backstageu' se susreo s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom te bivšim protivnikom Edsonom Barbozom. UFC-ove kamere pokrile su sučeljavanja Zubaire Tukhugova i Leronea Murphyja, muha borkinja Joanne Calderwood i Andree Lee, teškaša Curtisa Blaydesa i Shamila Abdurakhimova i boraca lake kategorije Islama Makhacheva i Davida Ramosa.

Nakon sučeljavanja glavnih zvijezda priredbe Khabiba Nuragomedova i Dustina Poiriera, prvak lake kategorije najavio je pobjedu. U nastavku epizode pokriveno je službeno vaganje održano u petak ujutro.

"Ne sviđa mi se što ovo predstavljaju kao borbu prvaka protiv prvaka. Ovo nije meč između dva prvaka. Ja sam prvak, on je privremeni prvak. To je velika razlika. Khabib će uništiti Dustina, i to je to", rekao je Nurmagomedov.

Šesta epizoda prikazuje Dustina Poiriera dok mu uzimaju mjere za tradicionalnu arapsku togu koju nose muškarci nakon čega privrmeni prvak na mobitelu gleda video svoje kćeri kako pjeva, prenosi Fightsite.hr. Uoči ceremonijalnog vaganja s obožavateljima druže se posebni gosti, Claudia Gadelha, dvostruki UFC prvak Henry Cejudo i novopečena UFC prvakinja iz Kine Weili Zang.

Khabib Nurmagomedov sretan je što je skidanje kilograma iza njega.

"Malo sam uzbuđen. Smijem jesti, smijem piti, a sutra navečer smijem nekoga razbiti", rekao je prvak.

Ostatak epizode posvećen je ceremonijalnom vaganju na kojem su borci pred fanovima odradili posljednja sučeljavanja uoči borbi. UFC 242 održava se danas u Abu Dhabiju. Uvodne borbe počinju u 16:00 sati.

Učitaj još novosti