07. 09. 2019 - 08:28
NAJBOLJA UTAKMICA U DALIĆEVOJ ERI Hrvati čudesni, selektor...
907
Shares
NAJBOLJA UTAKMICA U DALIĆEVOJ ERI Hrvati čudesni, selektor ponosan:

NAJBOLJA UTAKMICA U DALIĆEVOJ ERI Hrvati čudesni, selektor ponosan: "Momci su znali da ovo pobjeđuju"

07. 09. 2019 - 08:28
0
Shares

Hrvatska je u jednoj od najboljih utakmica u eri Zlatka Dalića na klupi pobijedila Slovačku u Trnavi s 4:0 i došla do vrlo važne pobjede u kvalifikacijama za Euro. 

Strijelci su bili Nikola Vlašić, Ivan Perišić, Bruno Petković i Dejan Lovren.

Hrvatska je odigrala spektakularno, a Slovaci mogu biti sretni što je završilo samo 0:4.

''Čestitke svim mojim igračima. Stvarno je sve bilo sjajno, od prve do posljednje minute. Bili smo agresivni, autoritarni, odgovorni, sve ono što nismo bili u Mađarskoj. Bila je ovo možda i najbolja utakmica Hrvatske otkako sam ja selektor'', kazao je Dalić pa se osvrnuo na brojne promašaje u prvom poluvremenu.

''U svaku ekipu uđe nervoza kad se toliko toga promaši, ali moji momci su igrali kao da se ništa nije dogodilo. Znali su da ovu utakmicu pobjeđuju. Sve nam se vratilo i ovo je mali korak prema plasmanu na Euro.''

U ponedjeljak Hrvatsku čeka Azerbajdžan.

''Odmah nakon utakmice sam čestitao igračima, ali sam im i rekao da nas za tri dana čeka nova utakmica i dug put. Treba biti sretan, ali i ponizan u pobjedi."

Bartolec, Patković i Vlašić su odigrali sjajno. S tim se slaže i Dalić.

''Ne bih želio nikoga izdvajati, ali njih trojica su oduševili. Petković je svaku loptu sačuvao, Vlašićeva energija je neophodna ovoj reprezentaciji, a Bartolec je isključio njihovog najboljeg igrača.''

Učitaj još novosti