06. 09. 2019 - 13:40
Mitrović: Portugal je prelomna utakmica, imamo svoje adute
907
Shares
Mitrović: Portugal je prelomna utakmica, imamo svoje adute

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Mitrović: Portugal je prelomna utakmica, imamo svoje adute

Sport.ba
06. 09. 2019 - 13:40
0
Shares

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da je utakmica protiv Portugala prelomna i najvažnija u kvalifikacijama za EURO 2020.

"Sigurno da je prelomna utakmica protiv Portugalije i za ove kvalifikacije najvažnija. Igramo kod kuće protiv evropskog šampiona, pobednika Lige nacija, jedne od najboljih ekipa na svetu. Neće biti lako. Oni imaju svoje mane, mi imamo svojih aduta. Igramo pred našim navijačima, očekujemo pozitivnu atmosferu i pozitivan rezulat", rekao je Mitrović novinarima u Staroj Pazovi.

Golgeter Fulama dobro je otvorio sezonu u Čempionšipu, na šest utakmica dao je pet golova, pa se očekuje da tu golgetersku formu nastavi u reprezentaciji. Mitrović je rekao da se nada pogotku i na "Marakani".

"Lepo sam počeo sezonu, vezao sam nekoliko utakmica sa golovima. Mislim da je za svakog napadača bitno da postiže golove, a ko to radi na svakoj utakmici to je još bolje za samopouzadnje".

Ipak, bitnija mu je igra cijelog tima i da ostvari pozitivan rezultat.

"Ako uz dobru igru ekipe dođe i gol, to bi bilo perfektno. Pre svega, želimo da odigramo dobro, a ko će dati gol je manje je bitno", zaključio je Mitrović.

Meč između Srbije i Portugala igra se u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45.

Učitaj još novosti