04. 09. 2019 - 15:17
Lovren progotovio o atmosferi u repki: Ne želim nikoga...
907
Shares
Lovren progotovio o atmosferi u repki: Ne želim nikoga uvrijediti, ali imam osjećaj...

STOPER LIVERPOOLA NIJE ODUŠEVLJEN

Lovren progotovio o atmosferi u repki: Ne želim nikoga uvrijediti, ali imam osjećaj...

Sport.ba
04. 09. 2019 - 15:17
0
Shares

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak s početkom od 20:45 sati igra četvrtu kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Euro 2020. godine. U Trnavi, izabranici Zlatka Dalića igrat će protiv domaćina Slovačke, a u prvoj postavi bi trebao igrati i Dejan Lovren, koji u četiri dosadašnje prvenstvene utakmice nije bio ni u zapisniku u redovima Liverpoola.

„Više mi je dojadilo to gotovo svakodnevno čitanje i slušanje o mom odlasku ili ostanku u Liverpoolu. Bilo je svaki dan po medijima, Dejan je tamo, pa je ovdje, pa je opet tamo...“, rekao je u intervjuu za Sportske novosti stoper Vatrenih. Kasnije je dodao: „Bio sam potpuno potrošen nakon Svjetskog prvenstva, a kada sam se vratio u klub neke se stvari nisu svidjele treneru Kloppu. I to mogu potpuno razumijeti – došao sam ozlijeđen na pripreme“.

dejan-lovren

Potom je prokomentirao transfer trakavice ovoljetnog prijelaznog roka gdje ga se selilo u nekoliko talijanskih klubova.

„Klopp je bio jasan, kazao mi je, ako nađeš klub, ako budeš želio otići, možeš ići. Javilo se nekoliko klubova, bilo je ozbiljnih priča, javio se Milan, a najkonkretnija je bila Roma. Počeli su pregovori, ali, skroz iskreno, nisu tekli najbolje. Nisam od onih koji žele nekamo ići i nekome dokazivati tko sam i što sam, kako igram i jesam li spreman“, rekao je za SN, 30-godišnji branič, potom dodavši da je sada odnos sa trenerom Kloppom u najboljem redu: „Na kraju mi je rekao, samo da znaš, potreban si mi, potreban si Liverpoolu“.

956513c3-29c6-498b-b357-a11c5786f698-kloppppOsvrnuo se potom i na hendikep Vatrenih uoči ogleda sa Slovacima u petak te gostovanja u Azerbajdžanu tri dana kasnije. Dalić ne može računati na ozlijeđenog Matea Kovačića te Ivana Rakitića koji je zbog statusa u Barceloni u dogovoru s izbornikom preskočio ovo okupljanje.

„Ne želim nikoga uvrijediti, ne bih htio nešto krivo kazati... Žao mi je što u reprezentaciji nismo više takvi kakvi smo bili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji! Imam neki osjećaj koji nije dobar. Kao, eto, ono što smo napravili u Rusiji, to je to, nema dalje. Nije mi to drago. Jasno mi je da se otkazuje zbog ozljeda, i ja sam bio u takvim situacijama. A ostale situacije mogu prihvatiti, ali samo donekle“, rekao je igrač Redsa.

lovren-sece-hinaa

„Mi smo reprezentacija koja i dalje može napraviti velike stvari, nije Rusija bila naš vrhunac i kraj. Nemamo mi 35 ili 36 godina pa da smo stari. Svi smo mi skupa – ili barem većina reprezentativaca – među najvažnijim igračima u svojim klubovima, treba to iskoristiti“.

Za kraj je dodao kako je i sam imao osobnih problema, ali da je to sve otvoreno rekao suigračima u reprezentaciji.

"Kad sam imao problema, zna to dobro Luka Modrić, bilo je to 2016., došao sam na okupljanje reprezentacije, stao sam pred sve i kazao, oprostite, nisam s glavom bio tu, nisam bio spreman, nisam ni zaslužio biti s vama. Znate i sami da su mi se događale neke stvari u privatnom životu, ali došao sam, digao sam se pred svima. Svi to znaju u reprezentaciji. Zato i jesam to što jesam. Otvoren sam, uvijek sam za razgovor", zaključio je srerbni s Mundijala u Rusiji.

Učitaj još novosti