04. 09. 2019 - 10:50
PRED NAMA JE PLANINA, NAJBOLJI TIM NA PLANETI: Oduševljeni su...
907
Shares
PRED NAMA JE PLANINA, NAJBOLJI TIM NA PLANETI: Oduševljeni su Srbijom i itekako strahuju! „To je tim NAJVIŠE KLASE”

ITALIJANI PRED DUEL S ORLOVIMA

PRED NAMA JE PLANINA, NAJBOLJI TIM NA PLANETI: Oduševljeni su Srbijom i itekako strahuju! „To je tim NAJVIŠE KLASE”

Sport.ba
04. 09. 2019 - 10:50
0
Shares

Još samo nekoliko sati ostalo je do posljednjeg duela u grupi D u Fošanu između selekcija Srbije i Italije. Biće to meč dvije neporažene ekipe koje se odlično poznaju. Ujedno taj duel odlučivaće o prvom mjestu u grupi.

Izabranici Aleksandra Đorđevića u prva dva duela protiv Angole i Filipina su demonstrirali silu, ali popularni Sale ne dozvoljava opuštanje. Ako hoće da budu najbolji, onda moraju i da pobjeđuju najbolje. A najbolje u grupi D nas tek čeka od 13.30 sati kada „orlovi” igraju protiv „azura”. Strašan duel u najavi...

srbijakosarka

Italijanski mediji, baš kao i srpski, jedva čekaju okršaj ova dva tima, ali su kolege s Apenina bile posebno inspirisane u najavi ovog meča.

- Sada stvarno počinje prvenstvo. I odmah ćemo odmjeriti snage sa strašnom Srbijom. Da, možemo se probuditi u suzama, razbijeni, slomljeni, ali niko nam ne može zabraniti da sanjamo - napisao je urednik portala „Planeta basket”.

jokicsrbija

A igrači predvođeni sjajnim Datomeom, Belinelijem, Galinarijem ističu gotovo uglas:

- Pred nama je PLANINA, najbolji tim na prvenstvu. Srbija ima sve, klasu, fizičke predispozicije, nevjerovatnih 12 igrača, i to dokazanih i u NBA i u Evropi.

Danijel Heket je dodao:

- Znamo koliko je teško, to je tim najveće klase. Ali, imamo adute, igrače koji prave razliku, Srbija jeste najjači tim na svijetu, ali mi imamo plan, probaćemo da ih namučimo, nema razloga da se bojimo.

kosarkasrbija

Puleni Aleksandra Đorđevića već su dva puta u pripremnom periodu pobijedili Italijane, podsjeća Blic. Ipak, to ne mora ništa da znači. Fokus mora biti na najvišem nivou. Samo tako „azuri” mogu i treći put pasti...

Učitaj još novosti