02. 09. 2019 - 19:52
U POSLJEDNJIM SATIMA PRIJELAZNOG ROKA: Bayern dovodi veliku...
907
Shares
U POSLJEDNJIM SATIMA PRIJELAZNOG ROKA: Bayern dovodi veliku Realovu zvijezdu, Zizou ga je otjerao!

ISCO NAVODNO BLIZU MUNCHENA

U POSLJEDNJIM SATIMA PRIJELAZNOG ROKA: Bayern dovodi veliku Realovu zvijezdu, Zizou ga je otjerao!

Sport.ba
02. 09. 2019 - 19:52
0
Shares

Zinedine Zidane navodno želi da Isco ode iz Real Madrida, a Bayern iz Munchena je zainteresiran za potpis 27-godišnjaka.

Španac je upisao 279 nastupa za Los Blancose otkako im se pridružio iz Malage, postigavši 48 golova i 52 asistencija. Isco je prošle sezone upisao 37 nastupa, postigavši šest golova i asistenciju.

isco-solari

Ispao je iz prve postave pod vodstvom Santiaga Solarija, ali dobio je nekoliko prvoligaških nastupa pod vodstvom Zidanea. Međutim, prema riječima Don Balona, Francuz želi Isca van kluba.

Španski internacionalac je nastupio u prva dva meča za Real Madrid, ali je zadobio ozljedu mišića zbog koje bi se mogao zadržati van terena nekoliko sedmica. Izvještaj Don Balona također navodi da je Bayern Munchen zainteresiran za potpisivanje Isca.

isco-cropped-1s888xxwao37n16jd6bc1uabsh

Real ima sjajan broj napadačkih igrača u svom sastavu, tako da postoji dobra šansa za odlazak 27-godišnjaka. Međutim, ako ga Bayern potpiše, nema garancija da će biti veća minutaža za Španca na Allianz Areni. Bavarci su još potpisali Ivana Perišića i Philippea Coutinha, dok su već imali Sergea Gnabryja i Kingsley Comana. Međutim, Hasan Salihamidžić je odlučan da napravi izuzetno jak Bayern...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti