02. 09. 2019 - 16:54
SENZACIJA POSLJEDNJEG DANA Eriksen napustio Tottenham i...
907
Shares
SENZACIJA POSLJEDNJEG DANA Eriksen napustio Tottenham i zaputio se ka OVOM VELIKANU! S njim će imati PAKLENU SREDINU TERENA

DANAC NAVODNO PRELAZI U REAL

SENZACIJA POSLJEDNJEG DANA Eriksen napustio Tottenham i zaputio se ka OVOM VELIKANU! S njim će imati PAKLENU SREDINU TERENA

Sport.ba
02. 09. 2019 - 16:54
0
Shares

Posljednji dan prijelaznog roka je danas u svim ligama širom Evrope, a mi vam donosimo najnovije transfer vijestii.

Već se dogodilo mnogo visoko-profilnih transfera tijekom ovog ljeta, kao što je onaj Eden Hazarda i Luke Jovića u Real Madrid, zatim De Ligta u Juventus, Coutinha u Bayern, Griezmanna u Barcelonu i mnogi drugi, koje smo ispratili na našem portalu zajedno s vama.

griezmann

Sada smo došli do posljednjeg dana prijelaznog roka, a znamo da se u posljednjem danu znaju dogoditi neki od najvećih tranfer u svjetskom nogometu. U nastavku ćemo vam predstaviti najnovije informacije o transferima u ovom posljednjem danu.

Engleski mediji navode kako je Christian Eriksen, igrač Tottenhama odletio u Španiju, uprkos navodima kako neće napustiti londonski klub. Navodno će preći u Real Madrid!  Inače, Danac je jučer bio strijelac u gradskom derbiju protiv Arsenala (2:2).

eriksen

Dejan Lovren će ipak ostati u Liverpoolu nakon što je Jurgen Klopp blokirao posudbu stopera. Roma, Milan i Bayer Leverkusen su bili zainteresirani za njega.

dejan-lovren

Ante Rebić je trenutno na ljekarskim pregledima u Milanu! Uskoro ćemo se javiti s još nekim transferima...

rebicc

(Sport.ba)

Učitaj još novosti