31. 08. 2019 - 16:17
NAJVEĆI ZLIKOVAC TENISA Publici pokazao srednji prst, bacio...
907
Shares
NAJVEĆI ZLIKOVAC TENISA Publici pokazao srednji prst, bacio reket na sudiju, a onda dodao:

DANIIL MEDVEDEV

NAJVEĆI ZLIKOVAC TENISA Publici pokazao srednji prst, bacio reket na sudiju, a onda dodao: "Što više zviždite, ja ću više pobjeđivati"

31. 08. 2019 - 16:17
0
Shares

Danil Medvedev uz salvu zvižduka američke publike plasirao se u četvrto kolo US Opena pobjedom protiv Španca Feliciana Lopeza 7:6 (1), 4:6, 7:6 (7), 6:4.

Ruski teniser je u jednom trenutku dobio opomenu od suca Damiena Dumusoisa jer je agresivno uzeo peškir od sakupljača loptica. S tribina su se začuli zvižduci, a to je samo dodatno iživciralo 20-godišnjeg Rusa pa je ironično bacio reket u pravcu sudije te prolazeći pokraj sudijske stolice pokazao i srednji prst u smjeru publike te suca. 

Kasnije je njegova gestikulacija pokazana na semaforu pa je publika ponovno podivljala. Oglasio se i sudija porukom da ga ne može kazniti jer to nije vidio uživo, već samo na semaforu.

Konačni obračun s publikom peti teniser svijeta imao je u pobjedničkom govoru.

"Želim da svi znate da sam pobijedio zbog vas. Želim da to znate kad budete večeras išli spavati. Bio sam umoran, bilo mi je teško, ali dali ste mi energiju. Ako ćete više zviždati, više ću pobjeđivati za vas."

O usponu Medvedeva u sami vrh svjetskog tenisa možete pročitati OVDJE.

 

Učitaj još novosti