31. 08. 2019 - 10:45
REAL MADRID IMA 155 MILIONA U KEŠU, PRITISAK NA PEREZU: Kako...
907
Shares
REAL MADRID IMA 155 MILIONA U KEŠU, PRITISAK NA PEREZU: Kako ih potrošiti u naredna 72 sata?

REAL MADRID IMA 155 MILIONA U KEŠU, PRITISAK NA PEREZU: Kako ih potrošiti u naredna 72 sata?

31. 08. 2019 - 10:45
0
Shares

eal ima 155 miliona u kešu, to bi mogli da potroše u naredna tri dana, piše Marca. Problem je što nemaju na koga. Računaju sa eventualnom prodajom Marijana u finišu prelaznog roka, ali onaj koga bi željeli, Pogba je nemoguća misija.

Zidan ne odustaje, ali iz Junajteda i dalje stižu negativni signali, naime, u ovom trenutku nema šanse da puste Francuza, čak ni ako Real ponudi 200 miliona, odnosno veliki novac.

To bi moglo da bude dovoljno za Nejmara, ali kada se sračuna njegova plata, troškovi tog transfera bi bili oko pola milijarde eura i sigurno opteretili poslovanje kluba koji je već uzeo ogroman kredit za izgradnju, to jest rekonstrukciju stadiona.

Izvjesno je da će otići Navas, stići Areola, ali što se tiče drugih igrača, iako novca ima, Zidan je spustio rampu na Eriksena, dok Van de Bek vjerovatno ima još jednu sezonu da dokaže u Ajaksu da je materijal za Los Blankose.

Florentino Perez je znao da kupuje igrače u finišu prijelaznog roka, Modrića, Brazilca Ronalda i Bejla, ali čini se da na tržistu nema nikoga za koga bi se mogla isplatiti velika suma do ponedeljka u ponoć.

 

Učitaj još novosti