31. 08. 2019 - 10:39
NAĆI ĆU TE POSLIJE MEČA, VJERUJ MI: Novak bijesan prijetio...
907
Shares
NAĆI ĆU TE POSLIJE MEČA, VJERUJ MI: Novak bijesan prijetio OVOM MUŠKARCU, ovakvog ga još niste vidjeli! (VIDEO)

NAĆI ĆU TE POSLIJE MEČA, VJERUJ MI: Novak bijesan prijetio OVOM MUŠKARCU, ovakvog ga još niste vidjeli! (VIDEO)

31. 08. 2019 - 10:39
0
Shares

Prvi teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD, nakon što je prošle noći pobijedio Amerikanca Denisa Kudlu sa 6:3, 6:4, 6:2.

Đoković, koji se u prethodnom meču imao problema s levim ramenom, delovao je dobro na terenu, a poslije meča je i sam bio zadovoljan.

"Najvažnije u ovom trenutku je da sam igrao bez bola. Zadovoljan sam zbog toga i što sam na ovaj način završio meč. Juče nisam trenirao, trudio sam se da odmorim rame i budem spreman za ovaj duel", rekao je Đoković, koji se plasirao u svoju 12. uzastopnu osminu finala na posljednjem gren slem turniru u sezoni.

Meč je ostao u sjenci incidenta koji se dogodio na zagrijvanju pred početak istog. Naime, dok je Novak probavao servis, jedan navijač koji mu se nalazio iza leđa je nešto uzviknuo što je Đokovića strašno iznerviralo. Novak se istog trenutka okrenuo iza sebe i ušao u raspravku sa nepozantim navijačem. Nije jasno šta su pričali, ali se u jednom trenutku čulo samo kako je Novak rekao: 

- Naći ću te poslije meča, vjeruj mi - rekao je Novak dok je prilazio i imao raspravu sa nepoznatom osobom, prema kojoj je i prijeteći upirao prstom.

Poslije meča Novak nije htio da otkriva šta mu je ovaj nepristojni gledalac rekao, ali je rekao kako mu je on nesvjesno pomogao. 

- Ostaviću to između nas. Međutim, sigurno da mi je pomogao. On to ni sam ne zna, ali mi je pomogao. Neću da govorim o tome. Vjerujem da mi je učinio uslugu, iako on to nije htio. Učinio mi je ogromnu uslogu - ponovio je Novak to više puta.

Na kraju je Novak dodao da je vjerovatno na to uticalo nekoliko popijenih al*oholnih pića više od strane nekoliko momaka.

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Švajcarca Stena Vavrinke, koji je eliminisao Italijana Paola Lorencija u tri seta.

Biće to 25. meč srpskog i švajcarskog tenisera, a Đoković vodi sa 19:5. Poslednji put sastali su se u finalu Ju Es Opena 2016. godine kada je slavio Vavrinka.

Učitaj još novosti