30. 08. 2019 - 22:07
OGLASIO SE DEMBELEOV AGENT: Ovo je prava istina o mogućem...
907
Shares
OGLASIO SE DEMBELEOV AGENT: Ovo je prava istina o mogućem odlasku Francuza u redove ovog velikana

OSTAJE NA NOU CAMPU

OGLASIO SE DEMBELEOV AGENT: Ovo je prava istina o mogućem odlasku Francuza u redove ovog velikana

Sport.ba
30. 08. 2019 - 22:07
0
Shares

Agent Ousmanea Dembelea Moussa Sissoko oglasio se povodom svih špekulacija koje povezuju francuskog reprezentativca s odlaskom iz Barcelone ovog ljeta, izjavivši kako od tog odlaska neće biti ništa.

On je jedan od nekoliko igrača Barcelone koji su bili uključeni u pregovore s Paris Saint-Germainom oko moguće razmjene za Neymara. Tako su pojedini španski mediji objavili informaciju kako je Dembele ponuđen Parižanima zajedno s Nelsonom Semedom i 100 miliona eura u zamjenu za Brazilca.

neymar

Međutim, njegov agent je negirao sve te špekulacije, te dodao kako brzonogi krilni igrač želi ostati na Camp Nouu i nastaviti se boriti za svoje mjesto u timu. On je u intervjuu za TF1 rekao: “Ousmane ostaje u Barceloni 100 posto. Nema šanse da ode. Želi uspjeti i uspjet će u Barceloni.”

Dembele je trenutno povrijeđen, a navodno se nedavno posvađao sa upravom Barce jer je otkriveno kako je otputovao u posjetu svojoj obitelji nakon povrede, a da to nije rekao nikome iz trenerskog tima. S terena bi trebao izostati oko pet sedmica, a ukupno je za klub odigrao 66 utakmica od dolaska, te pritom postigao 18 golova.

ousmane-dembele-750x410

Njegov agent je također prošle sedmice priznao kako 22-godišnjak uopšte nije zabrinut zbog mogućeg dolaska Neymara u klub. Tom prilikom je rekao: “Dembele se ne osjeća nimalo ugroženo. Kada igrate u Barci, očekujete veliku konkurenciju. Bio to Neymar ili neko drugi, nije ga briga, brine samo za ono što on mora učiniti.”

Učitaj još novosti