26. 08. 2019 - 08:11
OTKRIVENO ŠTO JE MIHAJLOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE Igrači zaplakali...
907
Shares
OTKRIVENO ŠTO JE MIHAJLOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE Igrači zaplakali kada im je objasnio...

NAKON 40 DANA

OTKRIVENO ŠTO JE MIHAJLOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE Igrači zaplakali kada im je objasnio...

26. 08. 2019 - 08:11
0
Shares

Srpski stručnjak i aktuelni trener Bologne Siniša Mihajlović oporavlja se od teške bolesti, ali je ustao iz kreveta i sjeo na klupu svog tima protiv Verone i tako pokazao koliki je borac.

Na kraju je sam rezultat meča njegove Bologne, i remi na Bentegodiju 1:1, ostao potpuno u drugom planu jer je Siniša svojim primjerom pokazao da ne postoje nemoguće stvari. 

Niko, pa ni najveći optimisti se ovome nisu nadali prije 40 dana kada je Mihajloviću dijagnostifikovana leukemija, ali Siniša je, kako prenose italijanski mediji, dao obećanje svojim igračima da će biti sa njima na prvom meču u sezoni u Seriji A, i to obećanje je ispunio.

Tako, poslije prospavane noći, Gazzetta dello Sport donosi tekst u kojem objašnjava šta se zapravo dogodilo i kako je Siniša izašao iz bolnice.

"Obećao sam da ću biti sa vama. I ovdje sam. Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice. Ali, želio sam biti ovdje", rekao je Mihajlović svojim fudbalerima.

List navodi riječi novinara Andree di Cara koji je istakao da su igrači bili potpuno šokirani i oduševljeni kada su vidjeli Sinišu kako ulazi u hotel.

"Kada je počeo da govori, igrači su plakali", ističe on.

Učitaj još novosti