24. 08. 2019 - 12:45
GORI NA NOU CAMPU, VELIKA ZVIJEZDA SE POSVAĐALA S ABIDALOM:...
907
Shares
GORI NA NOU CAMPU, VELIKA ZVIJEZDA SE POSVAĐALA S ABIDALOM: Trebao je naslijediti Messija, a sada ga HITNO PRODAJU

OSUMANE DEMBELE U PROBLEMIMA

GORI NA NOU CAMPU, VELIKA ZVIJEZDA SE POSVAĐALA S ABIDALOM: Trebao je naslijediti Messija, a sada ga HITNO PRODAJU

Sport.ba
24. 08. 2019 - 12:45
0
Shares

Izgleda da se Barcelona aktivno pokušava riješiti dva igrača koje su nedavno kupili za samo 280 miliona funti. Coutinho je već otišao, znači riješili su jednog, dok se čini da će ga pratiti i Ousmane Dembele.

BBC je izvijestio da je Barca za Dembelea platila 135.5 miliona funti, dok je Guardian izjavio kako su za Coutinha platili 142 miliona funti kada su ga potpisali iz Liverpoola.

Prema Sportu, Francuz će kako stvari stoje otići sa Nou Campa. Katalonski radio je izvijestio o mogućoj svađi Demebelea i Barcelone.

ousmane-dembele-750x410

U izvještaju se tvrdi da je direktor nogometa Eric Abidal imao žestok sastanak s predstavnicima Dembelea, a igraču su rekli da mora promijeniti svoj stav ako želi ostati u klubu.

Oni također sugeriraju da ovo nije prvi put da su imali problema s napadačem u vezi s tim stvarima.

abidal

Njegova budućnosti izgledala je nejasno otkad je Barcelona ovog ljeta potpisala Antoine Griezmanna iz Atletico Madrida. To je ostavilo Dembelea van startne linije u Barceloni i možda bi mu bilo najbolje da pronađe novi klub.

Prošlog tjedna je započeo prvu utakmicu protiv Atheltic Bilbaa, ali izgledao je potpuno bez samopouzdanja i gotovo kao da želi da netko drugi preuzme odgovornost za napad.

Express nastavlja povezivati Neymara sa povratkom u Barcelonu i mogao bi biti slučaj da moraju prodati Dembelea kako bi finansirali taj transfer za Brazilca. Što god se dogodi sa Neymarom, Dembele izgleda kao igrač koji treba preći u novi klub.

Učitaj još novosti