24. 08. 2019 - 14:15
SVE ZA NEYMARA Real na stol PSG-a stavio STRAŠNU ponudu:...
907
Shares
SVE ZA NEYMARA Real na stol PSG-a stavio STRAŠNU ponudu: Brazilac nikad bliže Madridu, a u Pariz ide Luka i pravo pravcato bogatstvo

TUCHEL ŽELI JOVIĆA

SVE ZA NEYMARA Real na stol PSG-a stavio STRAŠNU ponudu: Brazilac nikad bliže Madridu, a u Pariz ide Luka i pravo pravcato bogatstvo

Sport.ba
24. 08. 2019 - 14:15
0
Shares

Neymarov transfer ne prestaje puniti naslovnice svjetskih medija. Jučer se pojavila informacija da je Real Madrid poslao delegaciju u Pariz s ciljem da osiguraju potpis 27-godišnjeg brazilskog napadača koji je prošle sezone za PSG nastupio 28 puta i zabio 23 gola, te upisao 13 asistencija.

neymar

Mediji u Francuskoj i Španiji sada pišu o novoj zvučnoj ponudi Reala za Neymara koja ovoga puta uključuje i srpskog napadača Luku Jovića koji je ovo ljeto stigao iz Eintrachta za 60 miliona eura. 21-godišnji napadač je prošle sezone u dresu njemačkog prvoligaša u 48 utakmica zabio 27 golova i upisao sedam asistencija, no od kada je došao u Madrid mediji pišu kako nije najbolje sjeo Zinedineu Zidaneu koji ga je već u samom startu otpisao.

Jović bi tako mogao poslužiti kao sredstvo za dovođenje Neymara. Real je pripremio ponudu koja uključuje 120 miliona eura i Luku Jovića za brazilskog napadača. Ova opcija se jako sviđa treneru PSG-a Thomasu Tuchelu i sportskom direktoru Leonardu jer Jovića vide kao odličnu opciju za napad s obzirom na njegovu efikasnost i godine.

jovicMadridsko izaslanstvo je sada u Parizu i uskoro ćemo vidjeti hoće li im proći ova ponuda nakon što je PSG već odbio 100 miliona eura i trojicu igrača: Keylora Navasa, Jamesa Rodrigueza i Garetha Balea. Mediji sada pišu da im se opcija s Jovićem više sviđa, a cijeli rasplet ove sapunice će biti poznat vrlo brzo jer prijelazni rok traje do kraja mjeseca.

Učitaj još novosti