22. 08. 2019 - 17:45
Gradonačelnik Zagreba obećao napraviti stadion Dinamu kakav...
907
Shares
Gradonačelnik Zagreba obećao napraviti stadion Dinamu kakav god želi

MILAN BANDIĆ

Gradonačelnik Zagreba obećao napraviti stadion Dinamu kakav god želi

22. 08. 2019 - 17:45
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, poručio je kako očekuje pismo iz Dinama u kojemu bi ga izvijestili o tome što žele sa stadionom, istaknuvši kako će on učiniti onako kako budu željeli.

"Ono što Dinamo i navijači budu htjeli, mi ćemo napraviti. Ako budu htjeli da to izrežemo i otpeljamo na Jakuševec i napravimo isti stadion tamo na istom mjestu veličine 25 do 30 tisuća ljudi, mi ćemo to napraviti. Ako budu željeli nešto drugo, onda ćemo to također zajedno napraviti", odgovorio je zagrebački glasnogovornik na novinarsko pitanje vode li se kakvi "tihi razgovori" s Dinamom o gradnji novog stadiona.

Istaknuo je kako o tome očekuje pismo iz Dinama nakon uzvratne utakmice s norveškim Rosenborgom iduće sedmice, dodavši kako je ponosan na sve što se trenutno događa u zagrebačkom klubu, posebno na rezultat koji postiže.

"Bjelica je uštimao taj orkestar savršeno, nema više intervencija s klupe, nema cirkusa. Gledatelji su se vratili na stadion jer kazalište bez publike nije kazalište, stadioni bez publike nemaju svrhu jer se igra pred publikom. Ponosan sam i kao gradonačelnik i kao peti počasni predsjednik Dinama u povijesti kluba", dodao je Bandić.

Podsjetimo, početkom godine odlomio se komad betona sa zapadne tribine, a Dinamo je ispod donjeg dijela tribine postavio mreže kako netko ne bi nastradao. Kasnije su krhotine stakla skoro pale na djecu, a novinari iz Mađarske nakon utakmice Dinama i Ferencvarosa pisali su da su se osjećali kao da su došli na stadion na kojem je vrijeme stalo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti