22. 08. 2019 - 16:18
Zanosna Tatjana, portparolka Crvene zvezde, pogođena flašom u...
907
Shares
Zanosna Tatjana, portparolka Crvene zvezde, pogođena flašom u Bernu!

BOYSE ČEKA KAZNA

Zanosna Tatjana, portparolka Crvene zvezde, pogođena flašom u Bernu!

22. 08. 2019 - 16:18
0
Shares

Igrači Crvene zvezde odigrali su 2-2 u Bernu protiv Young Boysa u prvoj utakmici playoffa Lige prvaka. 

U uzvratu koji će biti na beogradskoj Marakani domaći će navijači vjerojatno pripremiti paklenu atmosferu. Naime, Švicarci su razbjesnili Srbe zabranom prodaje karata za domaće tribine svima koji nisu članovi kluba u želji da tako spriječe invaziju gostujućih navijača.

Delije su jučer u Švicarskoj napravile nekoliko incidenata, a u jednom je pedesetak huligana palicama napalo jednog čovjeka na cesti. Razlog je navodno dobacivanje o Kosovu.

S druge strane, srpski klub se žali kako je bocom pogođena članica njihove PR službe, Tatjana Šajković. Ona je navodno pogođena u ruku. Nije bilo nikakvih posljedica, no klub je odlučio zbog toga domaćina prijaviti Uefi.

Šajković je inače široj javnosti s ovih prostora poznata zbog svog atraktivnog izgleda i provokativnih kombinacija na konferencijama za medije.

"Navijam od malena za Crvenu zvezdu, moj stariji brat strastveni je navijač, pa sam uz njega i ja počela pratiti utakmice. Kasnije, on je prestao redovno odlaziti na stadion, dok ja nisam odustajala. Završila sam novinarstvo, a sport je bila jedina tematika kojom sam se željela baviti", rekla je jednom prilikom Tatjana.

Beogradski klub je ovaj incident prijavio UEFA-i, tako da klub iz Berna sigurno očekuje kazna. 

 

Učitaj još novosti