21. 08. 2019 - 20:08
BARCA PRONAŠLA RJEŠENJE, MESSI ZABRINUT PA PONUDIO POMOĆ: Iz...
907
Shares
BARCA PRONAŠLA RJEŠENJE,  MESSI ZABRINUT PA PONUDIO POMOĆ: Iz Juventusa stiže pojačanje koje neće koštati ni centa!

BARCA PRONAŠLA RJEŠENJE, MESSI ZABRINUT PA PONUDIO POMOĆ: Iz Juventusa stiže pojačanje koje neće koštati ni centa!

21. 08. 2019 - 20:08
0
Shares

Lionel Messi je zabrinut da Barcelona nema dovoljno jaku obranu za izazove koji su pred njima. Španci tvrde kako je zato upravi kluba predložio da dovedu nekog od braniča koji ima iskustva u Ligi prvaka, a idealni kandidat pronađen je u Juventusu.

Daniele Rugani želi napustiti 'Staru damu' nakon što je u klub došao Matthijs De Ligt koji je stigao kao velika zvijezda koju su u svojim redovima htjeli i Real Madrid i Barcelona. Ruganija je zasmetalo i to što De Ligt po sezoni dobiva 14 miliona eura, a nije na toliko visokom nivou. Trebat će mu još neko vrijeme za prilagodbu, a plaća mu je veća nego primjerice Gerardu Piqueu ili Virgilu Van Dijku koji su ipak dokazani stoperi.

miranda

Kako bilo, 25-godišnji Italijan je odlučio napustiti Torino, a Messi i Barca spremno su dočekali tu njegovu odluku. Messi vjeruje da bi se Rugani odlično uklopio u momčad Barcelone, a u klubu su pronašli i način kako da ga dovedu bez trošenja novaca. U suprotnom smjeru poslali bi 19-godišnjeg Juana Mirandu koji je ponikao u Barcinoj školi nogometa.

U klubu žele uštedjeti svaki euro kako bi mogli dovesti Neymara iz PSG-a, pa bi za Ruganija ponudili mladog stopera koji nastupa za njihovu B momčad. Odluka o Ruganiju nije došla preko noći. Barcelona ga prati od kada je imao 15 godina, a već su ga nekoliko puta pokušali dovesti u ovih 10 godina, no sada i sam želi otići pa bi im posao trebao biti puno lakši.

Učitaj još novosti