21. 08. 2019 - 10:49
NAKON JUVENTUSOVE PONUDE ZA NEYMARA: Oni su odmah reagovali –...
907
Shares
NAKON JUVENTUSOVE PONUDE ZA NEYMARA: Oni su odmah reagovali – ovakva ponuda se ne odbija! Brazilac nadomak senzacionalnog transfera

ŠPANIJA NA NOGAMA

NAKON JUVENTUSOVE PONUDE ZA NEYMARA: Oni su odmah reagovali – ovakva ponuda se ne odbija! Brazilac nadomak senzacionalnog transfera

Sport.ba
21. 08. 2019 - 10:49
0
Shares

Izvještaji iz Španije navode kako je Barcelona pokrenula ponudu za potpisivanje supezvijezde Neymara iz francuskog velikana PSG-a. Sve ovo dolazi nakon što je Juventus navodno poslao ponudu i sada Barcalona želi da im parira.

Prema pisanu španskih medija, Barcelona priprema ponudu vrijednu ukupno 170 miliona eura za potpisivanje PSG-ove superzvijezde Neymara.

El Transistor je razumio da će katalonski divovi ponuditi posudbu od 40-50 miliona eura, a to će također uključivati mogućnost kupnje brazilske superzvijezde za 120 miliona eura.

Nije iznenađenje vidjeti da Barcelona napokon raspisuje službenu ponudu za ponovno potpisivanje napadača svjetskeklase. Španski novinar Marcal Lorente otkrio je ranije ove sedmice da je direktor nogometa i klupska legenda Eric Abidal bio dio skupine dužnosnika koji su u utorak održali razgovore s PSG-om.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li najnovija ponuda Barcelone zadovoljiti PSG ili ne, dok je Goal izvijestio da francuski divovi cijene zvijezdu između 220 i 250 miliona eura.

Španski AS je naveo da je Barcelona odlučila poslati ponudu za 27-godišnjaka nakon što su članovi klupske hijerarhije jutros održali sastanak.

neymar

Neymar je bio masovno uspješan tijekom svoje prethodne četverogodišnje čarolije sa Barcelonom, lukavi napadač je pokrenuo razorno partnerstvo sa superzvijezdama Luis Suarezom i Lionel Messijem.

Kada u miks dodati Antoine Griezmanna, Barcelona će imati najstrašniju napadačku četvorku na svijetu.

Barcelona želi osvojiti Ligu prvaka po prvi put nakon 2014/15. sezone, a Neymar će svojim potpisom katalonske divove katapultirati u utrci za naslov ove sezone.

neymar2311

Unatoč teškom periodu u Francuskoj, Neymar je i dalje nastavio pokazivati zašto ga smatraju jednim od najboljih igrača na svijetu.

27-godišnjak će se nadati da će povratak u Barcelonu u narednim godinama poboljšati njegove šanse da se natječe za Zlatnu loptu.

Učitaj još novosti