20. 08. 2019 - 19:50
ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA Ronaldo priznao šta je uradio...
907
Shares
ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA Ronaldo priznao šta je uradio manekenki u Las Vegasu, cijeli svijet je zgrožen!

PLATIO JOJ DA ŠUTI

ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA Ronaldo priznao šta je uradio manekenki u Las Vegasu, cijeli svijet je zgrožen!

20. 08. 2019 - 19:50
0
Shares

Petostruki osvajač Zlatne lopte Cristiano Ronaldo priznao je da je platio 375 hiljada dolara bivšoj manekenki Kathryni Mayorgi kako bi se van suda nagodio zbog njenih optužbi na račun Portugalca za silovanje u Las Vegasu 2009. godine, prenosi CNN.

Amerikanka je optužila slavnog fudbalera za seksualni napad u hotelskom apartmanu u Palms Casino Resortu prije deset godina, a Ronaldo je tvrdio da se čin odigrao uz saglasnost obje strane.

Prema navodima američke medijske kuće, 2010. godine vansudska nagodba je postignuta, a 2017. godine ipak se saznalo za slučaj, iako je Ronaldo tvrdio da nikakvog dogovora dvije strane nije bilo. Ipak, u avgustu 2018. godine Mayorga je pokušala poništiti tu nagodbu i ponovo pokrenuti slučaj, ali je istraga u julu 2019. godine obustavljena zbog nedostatka dokaza.

Ipak, izvori CNN otkrili su da je takav dogovor zaista postignut, kao i da se njime predviđalo da 34-godišnji fudbaler isplati veliku svotu novca, ali ni u jednom dijelu dokumenta se ne navodi da je Ronaldo nanio ikakve povrede Amerikanki, niti ikakve naznake priznanja, dok se obje strane obavezuju na šutnju.

Ronaldo je igrač torinskog Juventusa, a u karijeri je prije italijanskog giganta nastupao za lisabonski Sporting, Manchester United i Real Madrid.
 

Učitaj još novosti