20. 08. 2019 - 15:33
SENZACIJA NA POMOLU Bivši igrač Barcelone i Milana stiže u...
907
Shares
SENZACIJA NA POMOLU Bivši igrač Barcelone i Milana stiže u Dinamo ukoliko Modri osiguraju Ligu prvaka

MAXI LOPEZ

SENZACIJA NA POMOLU Bivši igrač Barcelone i Milana stiže u Dinamo ukoliko Modri osiguraju Ligu prvaka

20. 08. 2019 - 15:33
0
Shares

Kako javljaju Sportske novosti, argentinski napadač Maxi Lopez mogao bi svoju karijeru nastaviti u zagrebačkom Dinamu.

SN prenosi navode brazilskih medija pa bi sve ovo mogao biti ništa više od velikog „fake newsa“, ali u svakom slučaju Maxijev dolazak bio bi dobar marketinški potez zagrebačkog kluba.

S druge strane, svaka čast nekadašnjem napadaču Barcelone i Milana, ali upitno je bi li ovaj isti Maxi, koji će za nešto više od pola godine napuniti 36 godina, bio ispred Petkovića, Gavranovića, pa čak i Komena Andrića.

Vijest je prvi prenio brazilski portal koji pomno prati sva zbivanja vezana uz Vasco de Gamu, a budući da je to posljednji klub za kojeg je Maxi nastupao, možda su baš oni saznali nešto što drugi ne znaju.

maxi-lopez

Maxi je u svojoj karijeri promijenio čak 12 klubova, a najduže se zadržao na Čizmi gdje je u Serie A skupio 215 nastupa , 46 pogodaka i 19 asistencija.

Na vrhuncu karijere njegova tržišna vrijednost iznosila je 6,5 miliona eura (pred 14 godina), dok sada vrijedi svega milion eura.

Uprkos činjenici da je on nekada bio igrač koji bi mogao pomoći Modrima, bojimo se da su to neka prošla vremena te kako trener Bjelica u svojem sastavu ima bolje, mlađe i opasnije napadače u ovom trenutku.

dinamo

(foto:Reuters)

Učitaj još novosti