20. 08. 2019 - 10:17
BARCIN TRENER OTKRIO NAJČUVANIJU TAJNU Pitali ste se zašto...
907
Shares
BARCIN TRENER OTKRIO NAJČUVANIJU TAJNU Pitali ste se zašto Messi odbija igrati u prvim minutama meča? Razlog je apsolutno nevjerovatan!

UPOZNAJE RIVALE I TO PAŽLJIVO

BARCIN TRENER OTKRIO NAJČUVANIJU TAJNU Pitali ste se zašto Messi odbija igrati u prvim minutama meča? Razlog je apsolutno nevjerovatan!

Sport.ba
20. 08. 2019 - 10:17
0
Shares

Kažemo li da je Lionel Messi (po)najbolji nogometaš na svijetu, otkrili smo toplu vodu. No osim što ima strahovitu količinu talenta, još ga nešto izdvaja od konkurencije, nešto što vam nikad ne bi palo na pamet.

A sad je to otkrio Barcelonin trener Ernesto Valverde. I zvuči prilično nevjerovatno. Vjerojatno ste i sami primijetili kako Messi nekad uđe sporo u utakmicu. Vuče se terenom, 'skriva' se, kao da odbija primiti loptu i sudjelovati u igri. I da, argentinski čarobnjak to radi. I ima jako dobar razlog za to.

1559913134gettyimages-1146563503Messi uvodne minute dvoboja koristi kako bi promatrao suparničke braniče. I otkrio njihove slabosti!

Valverde tvrdi da Messi šeće pored njih, minuciozno prati svaki njihov korak i fiksira svaki pokret i pozicije suparničkih braniča u svojoj glavi uočavajući istovremeno slabe točke u njihovoj igri.

"Kako utakmica odmiče, uključuje se malo po malo. Ali tada već savršeno dobro zna u čemu su mu suparnici ranjivi", kaže Barcelonin strateg.

U tom prilogu za Financial Times, riječ je dobio i predsjednik Barce Josep Bartomeu koji je pak otkrio zanimljivu stvar.

messibarca"Nisu svi igrači koje sam želio dovesti, naposljetku i potpisali za Barcu. Ne smijem o imenima, ali neki vrlo važni igrači u drugim klubovima u ovom trenutku. Mi smo ih htjeli, oni su bili uzbuđeni jer dolaze i onda odjednom u zadnji tren su odustajali. Uz obrazloženje da ne žele doći jer će sjediti na klupi", tvrdi Bartomeu navodeći kako su brojne zvijezde odbijale doći na Camp Nou bojeći se konkurencije u vidu Messija, Inieste, Xavija...

Učitaj još novosti