17. 08. 2019 - 23:01
Osam golova u Villarrealu: Granada stigla dva gola zaostatka,...
907
Shares
Osam golova u Villarrealu: Granada stigla dva gola zaostatka, Osasuna slavila u Madridu

PRIMERA

Osam golova u Villarrealu: Granada stigla dva gola zaostatka, Osasuna slavila u Madridu

17. 08. 2019 - 23:01
0
Shares

Večeras je viđena prava goleada na "Keramici" gdje je Villarreal tri puta vodio, ali se hrabra Granada vraćala (4:4).

Granada je počela meč dosta energičnije od domaćina. U prvih deset minuta su imali odlične prilike preko Puertasa i Vadilla, ali je Fernandez u oba navrata odlično reagovao.

U 35. minuti domaćini stižu do vodstva. Sudija je poslije konsultacija sa VAR-om dosudio penal u korist domaćina, Santi Cazorla bez problema rješava situaciju i donosi vodstvo u 35. minuti meča. Ipak vodstvo je anulirano pred sam kraj poluvremena.

Ponovo je VAR stupio na scenu, Albiol dobija žuti za prekršaj, a poslije konsultacija sa tehnologijom sudija dosuđuje penal za goste u petoj minuti nadoknade, Fede Vico sigurno realizuje i donosi 1:1 na poluvremenu.

Samo osam minuta u nastavku je trebalo "žutoj podmornici" da dođe do novog vodstva, ovaj put svoju priliku koristi Moi Gomez.

Deset minuta kasnije Granada opet uzvraća. Igrao se 62. minut kada Machis donosi još jedno poravnanje rezultata. 62. minut 2:2.

Villarreal vraća vodstvo poslije samo pet minuta, ovoga puta Gomez asistira Morenu. 3:2.

Osam minuta kasnije na semaforu stoji 4:2, strijelac je Chukwueze iz sjajne solo akcije. Sa druge strane na 4:3 ekspresno smanjuje nekadašnji igrač Vilčarreala, Roberto Soldado.

U 81. minutu hrabra Granada stže do 4:4, sjajno je skočio Puertas poslije kornera. Odličan meč na "Keramici" se završio neriješeno 4:4.

Na drugom meču u večernjem terminu je viđeno dosta manje uzbuđenja. Osasuna je slavila na gostovanju Leganesu. Junak pobjede je bio Chimy Avila koji je postigao pobjednički gol petnaest minuta pred kraj utakmice.

Leganes je završio meč sa igračem manjem pošto je Oscar dobio crveni u 91. minuti.

Učitaj još novosti