16. 08. 2019 - 11:35
SERGEJ PRAVI TRANSFER KARIJERE Bio je nadomak Uniteda, a sada...
907
Shares
SERGEJ PRAVI TRANSFER KARIJERE Bio je nadomak Uniteda, a sada će pojačati ponajbolji evropski klub: 95 miliona razloga je tu!

ŽELI GA NAVODNO REAL MADRID

SERGEJ PRAVI TRANSFER KARIJERE Bio je nadomak Uniteda, a sada će pojačati ponajbolji evropski klub: 95 miliona razloga je tu!

Sport.ba
16. 08. 2019 - 11:35
0
Shares

Toni Kroos je proteklih godina bio jedna od najjačih karika Real Madrida koji je dominirao u Evropi. Njegovo sjajno partnerstvo s Lukom Modrićem u sredini terena činilo je možda i najjači vezni red na svijetu, ali tome bi uskoro mogao doći kraj.

kroos

Real je želio dovesti Paula Pogbu, no to im nije uspjelo i zato su u potrazi za novim rješenjem u veznom redu. Španski mediji pišu kako je Modrić, ako ne ode u PSG kao dio Neymarovog transfera, ipak siguran u prvih 11 kod Zidanea, ali njemački veznjak više nema taj status.

Zidane je od kluba zatražio da mu dovedu srpskog reprezentativca iz Lazija, Sergeja Milinkovića Savića, a onda na zimu pokušaju opet dovesti Pogbu. Milinković Savić je proteklih sezona zasjao u dresu Lazija i već neko vrijeme puni stupce medija kada su u pitanju veliki transferi.

sergej

Kroos nije imao dobru sezonu u Realu, a to se poklopilo i s jednom od najgorih sezona madridskog sastava u historiji pa je izgledno da će biti zamijenjen ako ove sezone na treninzima i utakmicama ne pokaže nešto spektakularno. Zamjena bi mu trebao biti Milinković Savić, a mediji u Španiji pišu kako bi ovaj posao Real mogao koštati 95 miliona eura.

Prethodno se reprezentativca Srbije povezivalo s transferom u redove Manchester Uniteda, ali do toga ipak nije došlo...

Učitaj još novosti