14. 08. 2019 - 12:20
SLJEDEĆA DESTINACIJA OTKRIVENA: Gareth Bale napravio veliku...
907
Shares
SLJEDEĆA DESTINACIJA OTKRIVENA: Gareth Bale napravio veliku odluku o svojoj budućnosti, u Realu će biti bijesni!

ŽELI SAČEKATI NOVEMBAR PA ODLUČITI

SLJEDEĆA DESTINACIJA OTKRIVENA: Gareth Bale napravio veliku odluku o svojoj budućnosti, u Realu će biti bijesni!

Sport.ba
14. 08. 2019 - 12:20
0
Shares

Superzvijezda Gareth Bale je navodno donio odluku o svojoj budućnosti u Real Madridu, krilni igrač nije naklonjen Zidaneu, ali treba vratiti svoju karijeru na pravi put.

Prema pisanju Daily Maila, Gareth Bale planira riješiti svoju budućnost u Real Madridu.

Pomenuti list tako tvrdi da je Velšanin spreman pričekati do novembra kada se ponovno otvori prijelazni rok za transfer za kineske klubove ili do promjene menadžera u Real Madridu.

skysports-gareth-bale-bale-4729410

Zinedine Zidane se već šest mjeseci vratio sa španskim divovima, ali postoje dvojbe oko Francuza nakon što je potrošio mnogo novca na ljetnom prijelaznom roku, ali nije uspio dati impresivne rezultate u predsezoni.

Gareth Bale je igrao u posljednjem susretu Madrida u predsezoni protiv Rome, gdje je ušao s klupe samo pola sata do kraja utakmice, dok je također postigao gol iz jedanaesterca.

Ako Bale planira pričekati dok se preseli u Kinu, on će realno tek biti u prilici da igra djelimično s klupe, smatrajući da nije favoriziran pod vodstvom Zidanea.

bale

Zidane je šokirao navijače kada otkrio da se nada da će Bale uskoro otići na konferenciji za novinare početkom ovog ljeta.

Mail također izvještava da postoje male šanse da europski giganti Bayern ili PSG uđu u utrku za potpis Velšanina prije nego što se prijelazni rok zatvori.

Učitaj još novosti