09. 08. 2019 - 08:18
Neymar objavom ove slike otkrio svoj novi klub: Čini se da je...
907
Shares
Neymar objavom ove slike otkrio svoj novi klub: Čini se da je sve gotovo

INSTAGRAM

Neymar objavom ove slike otkrio svoj novi klub: Čini se da je sve gotovo

09. 08. 2019 - 08:18
0
Shares

Brazilac Neymar poslao je poruku objavom fotografije na Instagramu, tvrde španski i francuski novinari te navijači Reala.

Živimo u vremenu kada i najmanja reakcija sportskih zvijezda na društvenim mrežama izaziva burne reakcije i smatra se itekako indikativnom.

Sliku na kojoj su Neymar, stariji Ronaldo, Alex, Zidane i Falcao na humanitarnoj utakmici 2012. na Instagramu je objavio kolumbijski golgeter, a Neymar ju je šerao. To je shvaćeno kao Neymarova poruka Realovom treneru.

Jer posljednjih dana došlo je do velikog preokreta u ljetnoj transfer-sagi oko Neymara. On ne želi ostati u PSG-u i žarko je želio u Barcelonu, ali PSG-u ne pada na pamet prodati ga klubu od kojeg ga je kupio jer Barcelona nema oko 250 miliona eura za odštetu, nego zauzvrat nudi dva igrača i manji novčani iznos. Tako je u priču uletio Real.

Spomenuta Neymarova objava slike sa Zidaneom u vrijeme kada klub kojem je on trener pokušava dovesti brazilsku zvijezdu zato se tumači kao Neymarov pokušaj da se približi treneru koji nije lud za njim. 

neymar1

Učitaj još novosti