09. 08. 2019 - 08:08
Nadal bez problema u četvrtfinalu, Monfils ubjedljiv protiv...
907
Shares
Nadal bez problema u četvrtfinalu, Monfils ubjedljiv protiv Hurkacza

MASTERS U MONTREALU

Nadal bez problema u četvrtfinalu, Monfils ubjedljiv protiv Hurkacza

09. 08. 2019 - 08:08
0
Shares

Branilac titule Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Rogers kupa, pošto je pobijedio Guida Pellu iz Argentine 6:3, 6:4.

Nije blistao Španac, igrao je koliko mu je bilo potrebno za pobjedu, a Pella nije pružio nikakav otpor do sredine drugog seta.

Tada je, u trenutku kada je imao set i brejk zaostatka, uspio vratiti brejk iskoristivši pad koncentracije Španca (3:3). Međutim, kratko je trajala radost Argentinca, dvije brze greške, pa blistav forhend Nadala i ubrzo se meč priveo kraju.

Za plasman u polufinale Nadal će se boriti sa Fabijom Fogninijem, koji je savladao Adriana Mannarina 6:2, 7:5. Prvi set je bio rutinski, u druom je Italijan dvaput gubio brejk viška i propustio je meč loptu na 5:3, ali je ipak slavio.

Hubertu Hurkaczu nije ostalo više snage poslije velike pobjede nad Tsitsipasom pa je Gael Monfils imao lak posao i slavio je sa 6:4, 6:0. Poslije tvrdog početka, Monfils je napravio brejk i povratka za Poljaka nije bilo.

To je 15. Masters četvrtfinale za Monfilsa, a tamo ga čeka Roberto Bautista Agut, koji nastavlja da blista. On je savladao Richarda Gasqueta 7:5, 7:5. Španac je Monfilsa dobio jednom u četiri međusobna okršaja.

Parovi četvrtfinala: 

Medvedev - Thiem
Khachanov - Zverev
Nadal - Fognini
Monfils - Bautista-Agut

Učitaj još novosti