08. 08. 2019 - 17:16
I OTKRIO ČIME ĆE SE BAVITI NAKON ZAVRŠETKA KARIJERE Federer...
907
Shares
I OTKRIO ČIME ĆE SE BAVITI NAKON ZAVRŠETKA KARIJERE Federer proslavio 38. rođendan pa otkrio tajnu dugovječnosti

JEDAN OD NAJBOLJIH IKADA

I OTKRIO ČIME ĆE SE BAVITI NAKON ZAVRŠETKA KARIJERE Federer proslavio 38. rođendan pa otkrio tajnu dugovječnosti

08. 08. 2019 - 17:16
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Navikao je da mu organizatori Rogers Cupa, bilo to u Torontu ili Montrealu, prirede tortu i malu proslavu na terenu, ako je tog dana igrao, ali Roger Federer ove je godine svoj dan odlučio proslaviti udaljen od teniskih obaveza.

Jedan od najvećih tenisača svih vremena, za većinu bez dvojbe i najveći, danas je napunio 38 godina i ako ga pitate dokad još misli igrati, neće vam precizno odgovoriti. No hoće što ga još uvijek drži motiviranog.

rodzer-federer-imperija-620x350

- Morate biti sretni kad igrate. Jasno je da u ovim godinama niste na vrhuncu svoje igre, pa morate pronaći nešto za uživanje u putovanju, igranju mečeva, treniranju. Potrebna je strast u svemu što radite. Tenis je životna škola, svaki dan upoznajete nove ljude.

Federer nikada, ali baš nikada, nije predao meč koji je započeo, a odigrao ih je 1487 (1222 - 265). Nevjerovatan podatak kakva je i cijela njegova karijera koja broji 20 Grand Slam naslova i ukupno 102 turnirske titule, piše 24sata.hr. Nekakva tajna tu definitivno mora postojati.

federer

- Tajna fizičke spremnosti, bez obzira na godine, jest u dijeti i spavanju, istezanju te masaži. To samo svjedoči profesionalizaciji sporta.

Iako nitko ne bi htio da taj dan dođe, jednom će i Švicarac objaviti da je bilo dosta. Šta će onda raditi?

- Sumnjam da ću biti komentator ili trener. Bit ću s djecom jer volim biti u Švicarskoj. Više od dvadeset sedmica godišnje nisam kod kuće, bilo je toga previše u posljednjih 20 godina.

Zato uživajmo u njemu dok još možemo. Počevši od Cincinnatija sljedeće sedmice...

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti