07. 08. 2019 - 23:17
OGROMNA VILA SRPSKE TENISERKE I DALJE BEZ KUPCA: Niko nema...
907
Shares
OGROMNA VILA SRPSKE TENISERKE I DALJE BEZ KUPCA: Niko nema love za vilu Jelene Janković, PAPRENA CIJENA! (FOTO)

OGROMNA VILA SRPSKE TENISERKE I DALJE BEZ KUPCA: Niko nema love za vilu Jelene Janković, PAPRENA CIJENA! (FOTO)

07. 08. 2019 - 23:17
0
Shares

Kuća Jankovićeve u Kaliforniji već pola godine stoji na sajtovima za prodaju nekretnina, ali zasad niko da izvadi 13.500.000 dolara

Jelena Janković i dalje pokušava da proda svoju luksuznu vilu u Kaliforniji, za koju traži čak 13.500.000 dolara!

Ova izuzetna nekretnina u mjesto Rančo Santa Fe u blizini San Dijega već mjesecima stoji na sajtu jedne prestižne američke agencije koja nudi samo objekte vrijedne više miliona. Međutim, zasad je Jelenina kuća bez novog vlasnika. Ona je u februaru ove godine oglasila da prodaje vilu, ali za šest mjeseci očigledno se nije pojavio ozbiljan kupac.

1901715-9999-ff

Da li je u pitanju visoka cijena ili kriza na tržištu nekretnina, tek naša teniserka će morati da sačeka. A onaj ko ima dovoljno novca i bude pazario njenu kuću, sigurno će doći do doma iz snova. Jer radi se o jednoj od najljepših vila u tom mondenskom kraju. Urađena je mediteranskom stilu, a prostire se na 1.500 kvadrata. Od samog izgleda i onog što sadrži - zastaje dah.

Novi vlasnik, osim uobičajenih sadržaja, može da računa na čak osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop, vinski podrum sa 1.500 boca skupocjenih vina. O garaži da i ne govorimo, kupac dobija i kolekciju izuzetnih automobila. Kompletan namještaj je od punog drveta, a izradio ga je poznati italijanski dizajner Santo Pasala. Radi se, naravno, o „pametnoj“ kući, koja je opremljena najnovijim elektronskim pomagalima, a sigurnost je na najvišem mogućem nivou.

1940943-pjimage-ff

VILA POSJEDUJE:

teniski teren

bazen

11 kupatila

garaža za 12 automobila

Vinski podrum sa 1.500 boca

Bilijar sala

Sala za masažu

Sauna i parni tuš

Učitaj još novosti