06. 08. 2019 - 22:31
KAKAV PREOKRET Dybala i Coutinho na korak od dolaska na Otok,...
907
Shares
KAKAV PREOKRET Dybala i Coutinho na korak od dolaska na Otok, ali ne u redove Uniteda i Arsenala: Ako ih dovedu ONI će biti prvaci prijelaznog roka

TOTTENHAM IH SILNO ŽELI

KAKAV PREOKRET Dybala i Coutinho na korak od dolaska na Otok, ali ne u redove Uniteda i Arsenala: Ako ih dovedu ONI će biti prvaci prijelaznog roka

Sport.ba
06. 08. 2019 - 22:31
0
Shares

Izgleda da je i definitivno propala razmjena Manchester Uniteda i Juventusa, koji su željeli izvršiti rošadu napadača. Tri strane su bile zainteresirane, ali je želju oba kluba i Romelua Lukakua upropastio nevjerovatni zahtjev koji je pred United postavio Paulo Dybala.

Argentinac, kojeg se Juventus želi riješiti kako bi doveo Lukakua i kojem je poručio da je otpisan te ga je svim silama gurao prema Unitedu, pred potencijalnog poslodavca postavio je sulud zahtjev. Kako piše pouzdani The Times, Dybala je od Manchestera zatražio 18 miliona funti godišnje plate te čak 13 miliona funti provizije za svog agenta. 

dybalaČini se da je novi "Novi Messi" umislio da je original jer je za prelazak na Old Trafford tražio da postane jedan od najskupljih nogometaša svijeta. Ali prije će biti da je Dybala namjerno pred United postavio zahtjev za koji je znao da neće biti ispunjen jer nikako nije htio otići u Manchester.

To mu je i uspjelo, a odbijanje Uniteda da za Dybalu plati preko 100 miliona funti definitivno je upropastilo trade između talijanskog i engleskog velikana. 

dybala-u-atleticoUnited je zbog toga u velikim problemima jer mu s obzirom na to da prijelazni rok za ulazne transfere u Engleskoj završava 8. asvgusta ostaju samo dva dana da dovede zamjenu za Lukakua koji pod svaku cijenu želi otići. 

Argentinac bi, prema posljednjim informacijama, mogao pojačati nikog drugog do Tottenham. Naime, Gianluca Di Marzio večeras je objavio kako je Tottenham postigao dogovor s Paulom Dybalom!

U isto vrijeme španlski mediji bruje o tome da će i Coutinho na posudbu u London. Navodno je trebao u redove Arsenala, ali su Topnici kao prioritet označili dovođenje novog stopera. Sve to je iskoristio Tottenham, koji bi mogao biti apsolutni prvak posljednjih dana ljeta...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti