05. 08. 2019 - 20:03
PAZITE DA NE POVRATITE: UFC-ov borac ostao bez oka, protivnik...
907
Shares
PAZITE DA NE POVRATITE: UFC-ov borac ostao bez oka, protivnik ga unakazio!

UFC

PAZITE DA NE POVRATITE: UFC-ov borac ostao bez oka, protivnik ga unakazio!

05. 08. 2019 - 20:03
0
Shares

Korejski borac Dong Hyun Ma nije imao nastup za pamćenje na UFC-ovoj priredbi u Newarku. Izgubio je od Scotta Holtzmana koji mu je na licu napravio 'balon'!

Nije vidio na lijevo oko, htio je nastaviti borbu, ali sve je stopirao doktor koji nije dozvolio nastavak borbe. Iako je na vaganju premašio dozvoljenu granicu za laku kategoriju, to nije pomoglo južnokorejskom borcu koji je izgubio od Amerikanca Scotta Holtzmana.

Dong Hyun Ma pokušavao je parirati Holtzmanu, a njihova je borba do trenutka prekida bila dosta sadržajna i gledatelji su imali što vidjeti. No, pola stvari u jednom trenutku više nije mogao vidjeti korejski borac jer mu se od udaraca u potpunosti zatvorilo lijevo oko, prenosi 24sata.hr.

8a7b2bbb0b102d6b93e4

Američki veteran slobodne borbe tako se nakon poraza od Lentza vratio pobjeđivanju. 'Hot sauce' u UFC-u ima šest pobjeda i tri poraza, dok južnokorejski borac ima tri pobjede i četiri poraza, od čega dva u zadnje dvije borbe pa bi se moglo dogoditi da izgubi mjesto u najjačoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe ako se ne vrati na pobjedničke staze.

 

Učitaj još novosti