02. 08. 2019 - 18:31
KAKO JE DAVIS SAZNAO ZA TREJD U LAKERSE "Gledao sam film, kad...
907
Shares
KAKO JE DAVIS SAZNAO ZA TREJD U LAKERSE

NOVI IGRAČ LOS ANGELESA

KAKO JE DAVIS SAZNAO ZA TREJD U LAKERSE "Gledao sam film, kad odjednom..."

02. 08. 2019 - 18:31
0
Shares

Košarkaš Los Angeles Lakersa Anthony Davis rekao je da je saznao preko Instagrama da je trejdovan u klub iz LA-a.

Davis je gostovao u emisiji kod poznatog voditelja Jimmyja Kimmela i tamo je ispričao kako je doživio prelazak u LA, odmah nakon što je odjeknula "bomba" da poslije sedam godina odlazi iz New Orleansa.

"Zanimljivo je što sam čuo da je sve urađeno tokom noći i onda su krenuli tagovi po Instagramu pa sam to vidio sljedećeg jutra kad sam se probudio", rekao je Davis i objasnio kako je izgledala situacija kada je čuo da je trejd završen.

"Bio sam u jednom hotelu u Malibuu i gledao film sa velikim Mattom Damonom. U tom trenutku me zove agent, a kad gledam film ne volim da me prekidaju. On zove opet i ja se javim kaže da sam trejdovan u Lakerse i to, ali dodaje: nazvaću te opet", priča Dejvis.

"A pošto sam mladić od 26 godina ja odem na Instagram i tamo pogledam, vidim da je ta informacija apsolutno svuda tako da sam tad povjerovao da je istina. Instagram sazna mnogo stvari prije mnogih ljudi", kaže Obrva.

Vrlo brzo nakon tog poziva, uslijedila je i jedna poruka, od novog saigrača LeBrona Jamesa.

"Desetak minuta poslije sam dobio dugu poruku: 'toooo brate, konačno ćemo da igramo zajedno.' Drago mi je bilo što je tako jedan lik odlučio da bude jedan od prvih koji će mi poželjeti dobrodošlicu", priča Davis.

Učitaj još novosti