02. 08. 2019 - 14:00
IPAK NIŠTA OD NAJVEĆEG TRANSFERA U ISTORIJI BAYERNA Je li Niko...
907
Shares
IPAK NIŠTA OD NAJVEĆEG TRANSFERA U ISTORIJI BAYERNA Je li Niko Kovač OVIM sve upropastio?!

SANE NE DOLAZI?!

IPAK NIŠTA OD NAJVEĆEG TRANSFERA U ISTORIJI BAYERNA Je li Niko Kovač OVIM sve upropastio?!

Sport.ba
02. 08. 2019 - 14:00
0
Shares

Krilni napadač Manchester Cityja Leroy Sane (23) sve je dalje od Bayerna, a krivicu za takav rasplet snosi i trener bavarskog kluba Niko Kovač

Nakon odlaska Arjena Robbena i Francka Riberyja u Bayernu je nastao propuh na krilnim pozicijama. Njemački prvak krenuo je tražiti rješenja dostojna veličine kluba, a najveća želja je Leroy Sane reprezentativac 'elfa' koji još ima dvije godijne ugovora sa engleskim premijerligašem.

No realizacija toga transfera nije se odvijala u tajnosti, stalno su curili detalji pregovora, a u jednom trenutku pojavio se iznos od 100 milijuna eura koliko je Bayern bio spreman iskeširati za ofenzivnog 23-godišnjaka.

Nedavno se trener Niko Kovač zaletio te javno rekao kako je uvjeren da će Bayern dovesti Sanea, a taj istup naljutio je čelnike Manchester Cityja, jer se o takvim stvarima ne priča dok sve ne bude gotovo.

Stvar je pokušao spasiti predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge koji je pričao o dobrim odnosima dva kluba, na neki način ukorio je i Kovača, a hrvatski trener se ispričao te zbog toga nazvao kolegu s klupe Manchester Cityja Pepa Guardiolu.

No sve što se događalo posljednjih dana naljutilo je izgleda čelnike Cityja koji odjednom traže 150 milijuna eura za Sanea što bi bio treći najveći transfer u povijesti nogometa, što je puno više od onoga što je Bayern spreman platiti – čak za 50 milijuna eura. Sane je tako sve dalje od povratka u Bundesligu...

Učitaj još novosti