27. 07. 2019 - 16:49
Evo koliko Juve traži za Mandžukića
907
Shares
Evo koliko Juve traži za Mandžukića

Evo koliko Juve traži za Mandžukića

27. 07. 2019 - 16:49
0
Shares

Juve ima problem s napadačima. Trener Maurizio Sarri u ovom trenutku na raspolaganju ima dvojicu napadača viška.

I dok je jasno da će 19-godišnji Moise Kean napustiti Torino ovog ljeta, pitanje je ko će biti drugi napadač koji će otići iz talijanskog prvaka.

Calciomercato otkrio je jučer Sarrijev plan. Talijan je navodno odlučio zadržati Mandžukića ako Gonzalo Higuain pronađe novi klub. No ako argentinski napadač i dalje bude odbijao sve ponude i odlazak iz Torina, otići će Mandžukić.

Danas Corriere piše da je Juventus postavio i cijenu za bivšeg reprezentativca Hrvatske. Ona iznosi između 25 i 30 miliona eura, a ovo su napravili kako bi olakšali prodaju hrvatskog napadača ako do toga bude moralo doći jer je interes za njega slab.

Slično piše i Sky koji tvrdi da u klub nije stigla nijedna ponuda za Mandžukića te da Higuain ne namjerava napustiti Juventus. Gdje će Hrvat nastaviti karijeru još se ne zna. Špekuliralo se o Mandžukićevom povratku u Atletico Madrid ili Bayern iz Münchena, a zainteresirana je navodno bila i Borussia Dortmund.

Podsjetimo, Juventus je ovog ljeta potrošio skoro 150 milijuna eura na nove igrače. Stigli su Matthijs de Ligt, Cristian Romero, Luca Pellegrini, Merih Demiral, Aaron Ramsey, Gianluigi Buffon i Adrien Rabiot. Dio novca planira vratiti prodajama Mandžukića/Higuaina, Keana, Khedire, Matuidija i Perina, javlja Index.hr.

Učitaj još novosti