21. 07. 2019 - 18:07
Ne pamtimo kad je Modrić bio ovako sretan, Real poražen od...
907
Shares
Ne pamtimo kad je Modrić bio ovako sretan, Real poražen od Bayerna, a evo šta je uzbudilo Luku

Ne pamtimo kad je Modrić bio ovako sretan, Real poražen od Bayerna, a evo šta je uzbudilo Luku

21. 07. 2019 - 18:07
0
Shares

Real Madrid doživio je težak poraz u prvoj pripremnoj utakmici i to od Bayerna, a kraljevska momčad poražena je s 3:1.

Utješno, momčad Zinedinea Zidanea bila je nešto bolja u prvom poluvremenu kada su na terenu bili igrači udarne postave, poput Edena Hazarda, Luke Modrića, Tonija Kroosa, ali niti to im nije pomoglo jer je Bayern do poluvremena zabio za vodstvo.

Zidane potom mijenja kompletnu momčad i u nastavku prima još dva gola i to u razmaku od dvije minute. Na koncu, poraz nije pretjerano teško pao igračima, ipak je ovo samo pripremna utakmica koja više služi za taktičke eksperimente i brušenje forme, rezultat je tu nebitan.

Atmosfera je sjajna, a vidjelo se to i po raspoloženju igrača nakon utakmice. Naime, u svlačionicu im je došao jedan od najboljih košarkaša današnjice, James Harden iz Houston Rocketsa i baš je razveselio neke igrače. Posebice Luku Modrića.

Modrić je inače veliki obožavatelj košarke i prati NBA, čime se često hvali na društvenim mrežama, a kada je vidio Hardena ponašao se otprilike kao što bi se ponašao dječak.

Luka nije skidao dječački osmjeh s lice i gledao je u bradatog Hardena kao u božanstvo.

“Ovo je najbolja momčad na svijetu”, rekao je kratko Harden, a novinari su ga pitali hoće li možda i on doći u najbolju momčad, aludirajući na Realovu košarkašku ekipu.

“Ne, ništa od toga”, kratko je rekao kroz smijeh s Modrićem.

 

Učitaj još novosti