26. 07. 2019 - 10:10
Real se osipa pred početak nove sezone, ozlijedila mu se i...
907
Shares
Real se osipa pred početak nove sezone, ozlijedila mu se i druga zvijezda

Real se osipa pred početak nove sezone, ozlijedila mu se i druga zvijezda

26. 07. 2019 - 10:10
0
Shares

REAL Madrid doživio je prije dva dana težak udarac kada se na prijateljskoj utakmici protiv Arsenala teško ozlijedio Marco Asensio. Španjolac je pokidao ligamente koljena i najmanje pola godine neće konkurirati za momčad.

Problemi za Zinedinea Zidanea nastavili su se i nakon njegove ozljede, otpao je i Ferland Mendy koji je ovog ljeta stigao kao pojačanje iz Lyona za 50 milijuna eura. 

Ozlijedio je jedan od mišića na desnoj nozi i bit će izvan terena najmanje tri tjedna, što će uvelike otežati Zidaneove pripreme za novu sezonu. Francuski trener dobio je puno pojačanja, uloženo je preko 300 milijuna eura u momčad i u sljedećoj sezoni mora opravdati tolika ulaganja. 

Asensijeva ozljeda ipak je nešto veći udarac od Mendyjeve. Zinedine Zidane namjeravao mu je dati više prostora u prvoj momčadi i Španjolac je zbog toga planski propustio Euro U-21, gdje su Španjolci s Olmom pokorili Europu. Sve kako bi došao spreman i odmoran na Realove pripreme, a onda mu se dogodi najgora ozljeda.

Španjolac je na Realove pripreme stigao u sjajnom fizičkom stanju, a i na treninzima je bio među najboljima. Tijekom utakmice protiv Arsenala izluđivao je suparnike i nekoliko je puta dobio ovacije gledatelja, a sada će gotovo cijelu sezonu promatrati kao gledatelj.

Učitaj još novosti